Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit hord? Tanga vagy sima bugyi? Hm?
Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 17:47
21/42 anonim válasza:
Általában tangát, nagyon ritkán franciát, és ha éppen menstruálok, akkor sima bugyit.
22/l
24/42 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! kivi voltam...:) sziasztook
2009. jún. 23. 19:06
26/42 anonim válasza:
tanga vagy sima bugyi:) Simát inkább ha megvan,vagy anyunak nincs ideje mosni és tangáim meg a szennyesben vannak:) Néha franciát,pl. nyáron általában abban alszok:D
14/L
27/42 anonim válasza:
teljesen hangulat es alkalom fuggo.
foleg tanga es boxer, de a franciat is szeretem.
28/42 anonim válasza:
tanga!!! vagy francia!
és szintén kétbetűs vok! ;)
29/42 anonim válasza:
francia :)
néha tanga
"olyankor" meg francia és sima
30/42 anonim válasza:
többnyire simát, ha vennék több tangát, akkor fele-fele arányban, de addig még nem jutottam el :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!