Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdetben feláll, de idővel lelankad, miért lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan problémám van, amit fórumokon visszaolvasva többször olvasok, de nem találtam az okát. Kezdetben, játékkor feláll, minden oké, de néha akció közben lelankad. Mitől lehet?
Gumi nélkül még így nem próbáltuk, az is okozhat ilyet?
2009. jún. 23. 14:56
1/3 anonim 

válasza:

Nekem is ugyan ez van...de nekem gumi nélkül is lankad kicsit akció közben :S
40 perc után már nem is érzem a szexet kb...pedig nagyon szeretem ha a párom élvez
18/F
2/3 anonim 

válasza:

Biztos egyszerűen az idegesség, a stressz, hogy minden rendben megy-e, figyelsz midnenfelé, hogy el ne rontsd.. Ha sokat gyakoroltok és rutinosabb leszel, gondolkodás nélkül is rá tudsz majd hangolódni a párodra, és nem lesz ilyen gondod.
f24
3/3 A kérdező kommentje:
most legutóbb több pózban is kipróbáltuk, valamikor pedig épp ellenkezőleg, jobban ment így :o
2009. jún. 24. 23:07
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!