Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 18 éves lány vagyok nem rég...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves lány vagyok nem rég jöttem össze egy fiúval ő az első barátom és ki szeretném szívni a nyakát ez hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 14:33
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
És az miért jó, ha kiszívod a nyakát?? Fiatalság, bolondság... Miért nem a f*rkát szívod ki? A pasinak is jobban tetszene.
2009. jún. 23. 14:37
 2/8 anonim válasza:
78%

Először is csinálj úgy, mintha bele akarnál harapni, persze a fogaid használata nélkül. Tartsd ebben a pozícióban a szád és kezdj el szívni. 1-2 perc erős szívás után szép nagy, lilás folt az eredmény. :)

Ha így sem vagy biztos benne, gyakorolhatod ekőtte pl. a saját karodon...

2009. jún. 23. 14:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez a nyakszívás már rég kiment a divatból, legalábbis a pasik 90%-a utálja!!! Csak akkor próbálkozz ilyesmivel, ha legalábbis ő kéri...lehet h nem szeretné, hogy másnap a melóhelyen/suliban az egész bagázs őt csesztesse a szívásnyom miatt.
2009. jún. 23. 14:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el! nem szeretik ezt.... inkább gyengéden harapdáld, attól beindulnak, hidd el :)
2009. jún. 23. 14:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Sztem kifejezetten visszataszító...miért kell a világ elé tárni, hogy ilyen "heves" vki. Sztem az esetek nagy többségében pont az ellenekzője, épp hogy nagyon kezdő...

20/L

2009. jún. 23. 14:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első vagyok megint. Még annyit, hogy ezt -ahogy az előttem hozzászóló is- tényleg nagy hülyeségnek tartom. Értelme nincs, hacsak nincs egy másik nő a pasi körül, és pont azt akarod, hogy észrevegye a kiszívott nyakát. Ha így van, akkor meg gyerekes vagy..
2009. jún. 23. 14:48
 7/8 anonim ***** válasza:
84%

Ne törődj velük, nem a véleményüket kérdezted, csak azt, hogy hogyan kell. Előttem már leírták, fogak nélkül a nyakára tapasztod a szádat, mintha megharapni készülnél, és erősen szívod, pár percig.

Ha neked ez örömet okoz, akkor nyugodtan csináld. Csak ne lepődj meg, ha viszonozza :P

Jó szórakozást! ;)

2009. jún. 23. 15:21
 8/8 anonim válasza:
SEHOGY!egyáltalán nem divat mindenki ki fogja röhögni a párodat és téged is!
2009. júl. 4. 16:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!