Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha feláll egy pasinak, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha feláll egy pasinak, és "lenyomja" akkor úgymarad vagy mi?

Figyelt kérdés
Bocsi ez elég hülye kérdés de érdekel:D 15L
2009. jún. 23. 14:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted hogy lenyomja?

Nem-nem marad úgy, mert kemény és áll!

2009. jún. 23. 14:25
 2/12 A kérdező kommentje:
hát úgy hogy áll, lenyomja akkor lelankad vagy nem lehet lenyomni?
2009. jún. 23. 14:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

na most lelankad vagy lenyomni?

egy idő után lelankad...

2009. jún. 23. 14:35
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
jaja..nagy a baaaaaj! :D
2009. jún. 23. 14:37
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Ejnye, nem is lett volna szabad ezt a kérdést 15 évesen feltenned, de mint férfi válaszolok rá. Egy egészséges férfi merev farkád nem is nagyon lehet lenyomnyi, az a sok vér, amitől feláll - optimális esetben majdnem függőlegesre, vagyis hegyesszögben - óriási erőt képvisel. A lenyomott állapot az egészséges, merev pénisznek nem természetes állapotsa, így az a lenyomás olyan nagy ellenerő, hogy előbb utóbb nem folyik bele olyan sok vér, így lelankadhat. Lenyomás helyett tanácsosabb lehűteni vagy rendeltetés szerűen - nemi aktus vagy önkielégítés - használni.
2009. jún. 23. 14:38
 6/12 A kérdező kommentje:
köszi az utolsónak:D erre voltam kiváncsixD
2009. jún. 23. 14:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szívesen!
2009. jún. 23. 14:45
 8/12 anonim ***** válasza:

Ja-ja. Előző tulképpen válaszolt a kérdésre, de én is pontosítok még.

Szóval akinek feláll igazán, már szexre készen, annak áll, mint a cövek, azt nem tudod lenyomni, csak úgy lehajtani, legfeljebb nagy erővel és az nagyon fájna is az illetőnek, szal én sem tudnám magamnak lefelé állítani.

Max esetleg oldalra elhajtani, félretenni, vagy úgy elhelyezni a nadrágban, hogy ne legyen olyan feltűnő.

Persze ha nem történik semmi, akkor sem marad így örökre, és mindenféle hűtés és kielégítés nélkül is (bár csalódva :) ) de lelankad.

Ha még annyira nem kemény, hanem már izgalmi, de egy köztes állapotban van, mérete mér nagyobb, keményebb, azt még lehet lehajtani is.

Ha megszűnik az inger, vagy túl ciki a helyzet, akkor az lelohadhat teljesen 1-2 perc alatt. De ha folytatódik a móka, újabb ingerek érik a pácienst, akkor az újra úgyis feláll és tovább keményedik.

Így már aszem teljesen világos.

2009. jún. 23. 17:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Én is köszönöm a kiegészítést. Mire a kislány nagykorú lesz, már egészen szakértő lesz a témában.
2009. jún. 24. 16:11
 10/12 anonim ***** válasza:

Remélem nem rosszallóan írtad ezt az utolsót??

Egy 15 éves lányt már komolyabban is érdekelhet a másik nem anatómiája, és sztem már elég nagy is hozzá, hogy egzakt, szabatos választ kapjon az igazságról. Még az a jobbik eset, ha csak itt kérdezősködik, és nem "kísérletezget" élesben a haverjaival.

Az hogy mikor kezd el szexuális életet élni, az meg úgyis mástól függ, a neveltetésétől!, nem attól, hogy mennyit tud vagy nem a dologról. Bizonyítja ezt a sok rossz példa a többi rengeteg kérdésnél!

2009. jún. 25. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!