Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e valamilyen célja a fitymának? (Amit körülmetéléskor eltávolítanak.)
Figyelt kérdés
2006. okt. 29. 12:28
1/9 anonim válasza:
A fityma az evolúciós múltunk maradványa és ma nem szolgál semmilyen lényeges célt.
Talán akkor lehetett még szerepe, amikor az emberek ősei a fákon ugráltak, és a sűrű aljnövényzetben törtek előre, hiszen ekkor kellett valamilyen védelem a szaporító szerveknek, nehogy megsérüljenek. Manapság - elsősorban az öltözködés miatt - már nem vagyunk efféle veszélynek kitéve.
2/9 anonim válasza:
Végülis van, némiképp véd a fertőzésektől. Van egy birecesszív gén, aminek a hatására vannak olyan férfiak, akiknek nem nagyon van fitymájuk, mintha eleve körül lennének metélve. Úgy értem, a makk folyamatosan kint van, akkor is, amikor semmilyen erekció nincs,. Speciel én is ilyen vagyok, még valamikor az ősidőkben elmentem egy orvoshoz, hogy mégis, akkor jelent-e ez valamit, de nem jelent semmit.
3/9 anonim válasza:
Véd a fertőzésektől? A fityma alatt felgyülemlő vizelettől begyulladhat a makk, ill a Balatonban is elkapható gombás fertőzés hamarabb elmúlik ha szabadon hagyod a makkod. Kérdem én, hol véd így a fertőzésektől. Olvastam valahol, hogy végeztek egy kísérletet férfiakon, ahol a körülmetéltek sokkal kisebb hányadban kaptak el nemi betegségeket. Szerintem egyértelműen higiénikusabb a körülmetélt pénisz.
4/9 anonim válasza:
Védelmi hatása van, részben véd a fertőzésektől, részben meg a fizika sérülésektől. De a fertőzéseknek is melegágya lehet, ha nincsen megfelelően tisztítva.
5/9 anonim válasza:
jobban elvezed a pinat mert nem dörzsölődik a makkod állandóan valami szarhoz. Amúgy a higiéniai okok tényleg mar lassan idomultak...
8/9 anonim válasza:
Nem libazsíros hanem fitymazsíros kenyér. Blehhh undor, hányinger. Inkább egy metélt pasi.
9/9 anonim válasza:
Szerep van több millio idegbegzödest tartalmaz AMI csak jo lehet(pl mikor kivered). Vedi makot kiszaradatol. Es van egy ok h benyulj gatyadba megigazitani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!