Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Amelyik lány olyan ribanc...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik lány olyan ribanc annak mindegy mekkora farkú csávóval csinálja?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert ha mindenkivel lefekszik, és pl. összeakad egy olyan csávóval amelyiknek a pénisze már fájdalmat okoz neki, akkor ha azt mondja hogy álljon le, elhíresztelik róla, hogy milyen gáz, pedig előtte mekkora szája volt. Nem? Vagy azoknak mindegy ha fáj is, csak legyen valaki, aki megb@ssza őket? És összejönnek akárkivel egy numerára?

Nektek mi a véleményetek erről.

2009. jún. 23. 14:06
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
wtf? fogalmazd már át, kérlek -.-
2009. jún. 23. 14:08
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
énis ilyen lány vagyok.általában hétvégén mindig diszkóba vagyok és részeg vagyok.és nekem tök mind1 h mekkora az illető f*sza csak basszon meg jól és ennyi.
2009. jún. 23. 14:16
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
látszik drága:))
2009. jún. 23. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:
39%
legalább felvállalom..(előző voltam)
2009. jún. 23. 14:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
14:16-nak: Gratulálok! Esetleg találkozhatnánk. Csak egy gyors numerára! :)
2009. jún. 23. 14:22
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A ribancoknak sem mindegy. Ha egy ribanccal akarsz lefeküdni, előtte egy háziorvos által lepecsételt, közjegyző előtt hitelesített okmányt kell bemutatnod, ami tartalmazza pl a vérvételed eredményeit és a péniszed hosszának ill. kerületének adatait.

Egyébként gratulálok az ezévi bizonyítványodhoz, különösképpen az irodalom területén, azon belül is a fogalmazásban nyújtott teljesítményedért.

2009. jún. 23. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!