Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy a barátom ne menjen el olyan hamar?

Szerintem, ha mar ugy erzi, hogy elveznie kell, akkor lassitson a tempon vagy alljatok meg egy kicsit.
Nekunk is volt ilyen problemank, es a baratom sosem alkalmazott onkielegitest sem elotte, sem maskor.
Nalunk a lassitas, megallas bejott.
ES tobbet kenyeztessen teged.

Aham, masztizásnál mikor már érzi, hogy hamarosan elélvezne, hagyja egy kicsit abba, aztán folytassa, aztán így tovább... Szóval gyakorolja a késleltetést.
Ez amúgy azért van, mert fiatalkorban a fiúk maszturbálásnál a gyors kielégülésre törekednek, és aztán hozzászoknak.

13.23 en nem ertek veled egyett. Az en baratom nem maszturbal, 1x probalta ki, es megis neha hamar elmegy?
Szerintem nem attol van. Szerintem csak siman nagyon elvezi a dolgot?
Mit gondolsz errol??? :)

13.23. vagyok
Persze, az is lehet, hogy csak a nagy izgalomtól van, vagy mondjuk attól, hogy már nagyon régóta nem szexelt. Nálunk is előfordul néha.
De ha állandóan ez van, az már nem jó, főleg a lánynak, mivel nekünk több idő kell, hogy csúcsra jussunk.
Amúgy azt nem hiszem el, hogy egy fiú soha, vagy csak 1-2x próbálta volna ki a maszturbálást életében. Akkor csak nem vallja be, mert ciki vagy nem tom.

Miert olyan nehez ezt elhinni??? Mindent bevall nekem. Hidd el. Meg a legdurvabb es a legcikibb dolgokat is. Mindent megbeszelunk, meg ha csak valami hulyesegrol van szo, meg a legaprobb dolgokat is.
Mar tobb mint 3 eve vagyunk egyutt. Szoval nem szeretkezett regen :)
De mondjuk abban nincs hiany, hogy en nem mennek el.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!