Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy a barátom ne menjen el olyan hamar?

Figyelt kérdés
3 hónapja lefeküdtem a barátommal(20 éves),neki is az első volt,meg nekem is,azóta többször lefeküdtünk már.és ő mindig olyan hamar elmegy..:(én meg még szeretnék szeretkezni,de utána meg már elmegy a kedve az egésztől..tanácsok? tapasztalatok ezzel kapcsolatban? előre is köszönöm.17/L
2009. jún. 23. 13:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Együttlét elött verje ki a barátod többször vagy akár naponta többször.
2009. jún. 23. 13:15
 2/18 anonim ***** válasza:
95%
Gyakorolja a masztizásánál, hogy meddig bírja! így gyakorlottabb lesz. vagy mikor sexeltek gondoljon valami oda nem illő dologra pl.: gyök2
2009. jún. 23. 13:16
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt miért pontoztátok le?
2009. jún. 23. 13:20
 4/18 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem, ha mar ugy erzi, hogy elveznie kell, akkor lassitson a tempon vagy alljatok meg egy kicsit.

Nekunk is volt ilyen problemank, es a baratom sosem alkalmazott onkielegitest sem elotte, sem maskor.

Nalunk a lassitas, megallas bejott.

ES tobbet kenyeztessen teged.

2009. jún. 23. 13:21
 5/18 anonim ***** válasza:
45%

Aham, masztizásnál mikor már érzi, hogy hamarosan elélvezne, hagyja egy kicsit abba, aztán folytassa, aztán így tovább... Szóval gyakorolja a késleltetést.

Ez amúgy azért van, mert fiatalkorban a fiúk maszturbálásnál a gyors kielégülésre törekednek, és aztán hozzászoknak.

2009. jún. 23. 13:23
 6/18 anonim ***** válasza:

13.23 en nem ertek veled egyett. Az en baratom nem maszturbal, 1x probalta ki, es megis neha hamar elmegy?

Szerintem nem attol van. Szerintem csak siman nagyon elvezi a dolgot?

Mit gondolsz errol??? :)

2009. jún. 23. 13:28
 7/18 anonim ***** válasza:

13.23. vagyok

Persze, az is lehet, hogy csak a nagy izgalomtól van, vagy mondjuk attól, hogy már nagyon régóta nem szexelt. Nálunk is előfordul néha.

De ha állandóan ez van, az már nem jó, főleg a lánynak, mivel nekünk több idő kell, hogy csúcsra jussunk.

Amúgy azt nem hiszem el, hogy egy fiú soha, vagy csak 1-2x próbálta volna ki a maszturbálást életében. Akkor csak nem vallja be, mert ciki vagy nem tom.

2009. jún. 23. 13:33
 8/18 anonim ***** válasza:

Miert olyan nehez ezt elhinni??? Mindent bevall nekem. Hidd el. Meg a legdurvabb es a legcikibb dolgokat is. Mindent megbeszelunk, meg ha csak valami hulyesegrol van szo, meg a legaprobb dolgokat is.

Mar tobb mint 3 eve vagyunk egyutt. Szoval nem szeretkezett regen :)

De mondjuk abban nincs hiany, hogy en nem mennek el.

2009. jún. 23. 13:36
 9/18 A kérdező kommentje:
Mi is megbeszélünk mindent! a legapróbb dolgokon keresztül a legproblémásabb dolgokig.kiszoktam neki verni,nem is egyszer,de ennek ellenére elmegy..:( és már nem nagyon tudok úgy hozzáállni a szexhez,h biztos zökkenőmentes lesz,de próbálok pozitívan hozzáállni,neki sem jó így meg nekem sem,szex után megbeszéljük,hogy mi volt a baj,szoktam kérdezgetni,de nem akar válaszolni,csak hozzám bújik és utána látom rajta,hogy nagyon szomorú:(próbálom megvigasztalni,de nem sok sikerrel..várom a további válaszokat!
2009. jún. 23. 13:43
 10/18 anonim ***** válasza:
22%
a f*szomba hogy minden kis k*rva ezredszre teszi fel azt a kib*szott kérdést. nem igaz h a sok h*lye r*banc nem bírja felfogni h visszakeresnek egy picit és 500szor levan írva a válasz. mindet megkéne jól b*szni. meg szétsz*patni..másra úgyse jók.
2009. jún. 23. 14:01
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!