Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kaptak már rajta masztizás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaptak már rajta masztizás közben? Te nyitottál már rá véletlenül valakire? Kíváncsi vagyok, hogy milyen cikis esetek fordultak már elő.

Figyelt kérdés
2009. jún. 23. 13:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem még nem történt szerencsére ilyen, de van egy haverom aki éppen rejszolt és a nővére rányitott. Szegény csaj egyből ki is húzott a szobából vörös fejjel. :D
2009. jún. 23. 13:11
 2/9 anonim ***** válasza:
95%

Igen :S a szobámban masztiztam, erre bejön anyum... full zavarba jöttem ,megkérdezte mit csinálok és csak annyit bírtam kinyögni hogy nagyon fázok. :D

azt gondoltam elhiszi, hogy ezért remegek :)

2009. jún. 23. 13:12
 3/9 anonim válasza:
100%

Én a hugommal alszom egy franciaágyban...

Mikor meggyőződtem róla h alszik (hallom a szuszogásárol h alszik-e vagy nem) elkezdtem újjazni magam. Egyre gyorsabban sűrűbben és erőteljesen mozgott a kezem és nem vettem észre h közben a kezemmel löködtem őt......

Fel is ébredt rá, de én nem vettem észre másra koncentráltam xD ő meg pedig nem szólt hanem csendben feküdt hallgatta és figyelte az eseményeket......

Én meg nyugodtan mikor végeztem, mint aki jól végezte dolgát xD elaludtam utána........

Másnap délután mondta el nekem!

Huhhh naon beégtem, még ő nyugtatott h természetes dolog.......

Okos hugom van, tudta jól mit csináltam, ki sem tudtam magam magyarázni......

Most már jobban odafigyelek, már jól megnézem azt is h merre van a kezem.... ;)

2009. jún. 23. 13:22
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Nekem mindig volt egy kis táblácska,amit az ajtóra kiakasztottam.Kérem ne zavarjon, masztizom.No már ha valaki ennek ellenére rám nyitott, az biztos nem szeretett anyám volt, hanem valaki más aki ezzel kapcsolatban szeretett volna valamit közelebbről tudni.
2009. jún. 23. 13:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én épp a vécébe törölgetem magam masztizás után, mikor a nővérem rámnyitott. Röhögött és visszacsukta az ajtót azóta nem ejtünk róla szót. Szerintem ezt nem kell felfújni:)
2009. jún. 23. 14:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hy, rám még nem nyitottak, szerencsére. Amúgy tetszik ez a ne zavarjatok táblás ötlet:D
2009. jún. 23. 18:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

éppen ma volt a dolog xD

zuhanyoztam és hát közeli barátságban vagyok a zuhanyrozsába :D

az ajtón sajnos nincs zár :/ anyum meg bejött :D

nagyon ciki volt xD

2009. jún. 23. 18:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Ezt még szerintem el lehet simítani azzal, hogy a puncidat mostad jó alaposan :)
2009. jún. 23. 22:31
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Már éreztem, hogy azonnal spriccelni fogok, amikor az anyósom benyitott és abban a pillanatban lőtt ki a cerka. Azonnal becsukta az ajtót, de a lényeget látta.
2010. jan. 28. 19:52

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!