Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaptak már rajta masztizás közben? Te nyitottál már rá véletlenül valakire? Kíváncsi vagyok, hogy milyen cikis esetek fordultak már elő.

Igen :S a szobámban masztiztam, erre bejön anyum... full zavarba jöttem ,megkérdezte mit csinálok és csak annyit bírtam kinyögni hogy nagyon fázok. :D
azt gondoltam elhiszi, hogy ezért remegek :)
Én a hugommal alszom egy franciaágyban...
Mikor meggyőződtem róla h alszik (hallom a szuszogásárol h alszik-e vagy nem) elkezdtem újjazni magam. Egyre gyorsabban sűrűbben és erőteljesen mozgott a kezem és nem vettem észre h közben a kezemmel löködtem őt......
Fel is ébredt rá, de én nem vettem észre másra koncentráltam xD ő meg pedig nem szólt hanem csendben feküdt hallgatta és figyelte az eseményeket......
Én meg nyugodtan mikor végeztem, mint aki jól végezte dolgát xD elaludtam utána........
Másnap délután mondta el nekem!
Huhhh naon beégtem, még ő nyugtatott h természetes dolog.......
Okos hugom van, tudta jól mit csináltam, ki sem tudtam magam magyarázni......
Most már jobban odafigyelek, már jól megnézem azt is h merre van a kezem.... ;)

éppen ma volt a dolog xD
zuhanyoztam és hát közeli barátságban vagyok a zuhanyrozsába :D
az ajtón sajnos nincs zár :/ anyum meg bejött :D
nagyon ciki volt xD

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!