Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből baj? Amikor még kisebb voltam (most 15 vagyok) akkor rányitottam a szüleimre sex közben,ha rágondoltam nagyon rossz érzés keringett bennem,és legszivesebben sírtam volna.

Minden gyereknek nehéz megbarátkozni azzal, hogy a szülei élnek nemi életet. Én már nem vagyok gyerek, sőt, saját családom van, de még mindig nem tudom elképzelni a szüleimet szex közben... Tudom, hogy engem sem a gólya hozott, de nem is gondolkodok ezen a témán...
Látni őket közben, sohasem láttam... De volt középiskolában egy osztálytársam, egy fiú, ő egyszer rajtakapta a szüleit, 17 éves korában, és nagyon megmaradt benne a dolog. Ki volt teljesen akadva rajta. De maradandó problémája nem lett a dologból. Idővel megemésztette a történteket. Hiszen ez normális dolog, a szülőknek is kell a meghittség, az összebújás, nekik is vannak igényeik. :)
Szerintem ne foglalkozz túlságosan ezzel a témával, ha elfogadni nem tudod, akkor ne gondolj rá.
Nem mondom azt, hogy beszéld meg a szüleiddel, mert az még kínosabb lenne...
Nem lesz semmiféle problémád ebből, én azt mondom nyugodj meg, és ne gondolj rá. :)

Nekem is volt hogy rájuk nyitottam és nekem is pont olyan érzésem volt, mint neked.
És nincs semmi baj a szexuális életemmel. Sőőőt... :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!