Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet ebből baj? Amikor még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből baj? Amikor még kisebb voltam (most 15 vagyok) akkor rányitottam a szüleimre sex közben,ha rágondoltam nagyon rossz érzés keringett bennem,és legszivesebben sírtam volna.

Figyelt kérdés
lehet ebből baj a későbbi szexuális életem folyamán?sértő válaszokat nem kérek.köszi
2009. jún. 23. 12:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
attol fugg h mennyire érintett mélyen a dolog. lehet bajod később, ez tiszta pszichologia. van orvossag, elmehetsz pszichologushoz, szépen feldolgozod az élményt, és minden ok lesz.
2009. jún. 23. 12:24
 2/13 anonim ***** válasza:
98%
Hááát nemhiszem... én is nyitottam már a szüleimre, de engem hidegen hagy... fogadd el, hogy ők is sexelnek,, elvégre te is így lettél :)) Örülj neki, hogy szeretik egymást, ne légy önző! Szerintem semmi bajod nem lesz ebből, hogyha elfogdod, hogy normális... De ha ezen strapálod magad, hogy ezért nem fog menni akkor úgyis lesz!
2009. jún. 23. 12:24
 3/13 A kérdező kommentje:
hát igen ez igaz.bár csak akkor fog kiderülni ez ha már megvolt az első.csak olvastam sok helyen,hogy ien pszihés dolgok miatt nincs orgazmusuk,vagy hasonló. de a válaszokat köszönöm szépen :)
2009. jún. 23. 12:26
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Minden gyereknek nehéz megbarátkozni azzal, hogy a szülei élnek nemi életet. Én már nem vagyok gyerek, sőt, saját családom van, de még mindig nem tudom elképzelni a szüleimet szex közben... Tudom, hogy engem sem a gólya hozott, de nem is gondolkodok ezen a témán...

Látni őket közben, sohasem láttam... De volt középiskolában egy osztálytársam, egy fiú, ő egyszer rajtakapta a szüleit, 17 éves korában, és nagyon megmaradt benne a dolog. Ki volt teljesen akadva rajta. De maradandó problémája nem lett a dologból. Idővel megemésztette a történteket. Hiszen ez normális dolog, a szülőknek is kell a meghittség, az összebújás, nekik is vannak igényeik. :)

Szerintem ne foglalkozz túlságosan ezzel a témával, ha elfogadni nem tudod, akkor ne gondolj rá.

Nem mondom azt, hogy beszéld meg a szüleiddel, mert az még kínosabb lenne...

Nem lesz semmiféle problémád ebből, én azt mondom nyugodj meg, és ne gondolj rá. :)

2009. jún. 23. 12:29
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem ebből lesz baj, hanem abból, hogy túl sok hülyeséget olvasol! :) (ami nem biztos, hogy hülyeség, de ne vegyél mindent magadra)
2009. jún. 23. 12:34
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
mar bocs, de tanultam pszichológiat, miert kell lepontozni?? elso valaszolo
2009. jún. 23. 12:36
 7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ! sokat segítetek ezzel :)
2009. jún. 23. 12:52
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
előbb utóbb teis ezt fogod csinálni, amit a szüleid csináltak. gondolj erre. nincsen ebbe semmi, énis nyitottam már rá szüleimre, de én akkormár éltem nemi életet, így más volt a szitu. teis erre gondolj, h ugyanezt fogod teis csinálni.
2009. jún. 23. 13:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is megláttam egyszer őket és sokszor hallottam is, marha szarul esett, undorodtam tőlük, de végül nem okozott semmi hátrányt (:
2009. jún. 23. 13:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt hogy rájuk nyitottam és nekem is pont olyan érzésem volt, mint neked.

És nincs semmi baj a szexuális életemmel. Sőőőt... :)

2009. jún. 23. 17:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!