Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hagyom magam hogy a csiklómnál izgasson?
Figyelt kérdés
nem arról van szó,hogy nem szeretném.akaratlanul is arráb mozgolódok.olyankor elkezd remegni a lában.az azért van mert közeledik az orgazmus?csak mert legutóbb nagynehezen de hagytam magamat és nem bírtam magammal,nyögdécseltem meg "dobáltam magam".2009. jún. 23. 11:11
1/4 anonim 

válasza:

Nincs ezzel semmi probléma, amiket leírtál az bizony az orgazmus. :)
Talán azért nem hagyod, mert szégyenled hogy orgazmusod van? Ne tedd, az orgazmus természetes és nagyon jó dolog. :) f
2/4 anonim 

válasza:

Francokat, nem volt az orgazmus. Azt nem lehet eltéveszteni. Jó volt? Ha igen csináljátok újra, nyögdécselhetsz, szinte mindenki csinálja. A dobálás meg... Mond meg a pasidnak, hogy nyugodtan fogjon le (finoman) amennyire lehet, hogy ne tudj elugrálni. :) Enyhe vonaglás gyakori, komoly... Nos, az ritka, de szerintem izgi (pasi vok). :)
3/4 anonim 

válasza:

Eleinte én is ezt csináltam, aztán szépen lassan hozzászoktam az érzéshez.
4/4 anonim 

válasza:

én nem szoktam magam "dobáálni"..de erősen árkarolom a párom,miközben ő izgat..
jó dolog,ilyentől ne félj,csak bátran;)
eleinte (mikor én magam elégítettem ki)nekem is volt,h nagyon beremegett a lábam:)
szokd meg;)
csak hajrá
17/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!