Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Komolyabb lány kell neki? A...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyabb lány kell neki? A pasim boldogtalan velem.

Figyelt kérdés

Tegnap este komolyan elbeszélgettünk a pasimmal (20,5) és azt mondta h én (15,5) a szexualitást nem veszem komolyan, egyfajta intim szórakozásnak, hülyéskedésnek fogom fel...Talán lehet benne vmi igazság....A pettingelésig jutottunk el, meg az orális szexig felőle! Megígértem neki h majd én is, de aztán mikor ott voltunk megtorpantam.... Nem tudom mi üthetett belém! Pedig megcsináltam volna neki, volt hozzá gusztusom is! Mondta h tudta h nem fogom megcsinálni, látja rajtam h egyáltalán nem állok készen egy intim kapcsolatra, és ne is csináljam "nem kényszermunka", meghogy ne azért csináljam mert ő is megtette hanem mert én gondolom úgy... Amugy nagyon megértő ember, nem sürget! Attól félek h majd máshol keresi a boldogságot, megcsal vagy elhagy ezért... Mondta h nem és ezt még majd megbeszéljük, azt mondta h még nem fogtam fel amit mondani akart ezzel. Attól félek h egy ilyen "kislány" nem kell neki, hanem elmegy egy komolyabb "nagylányt" keresni... Légyszi írjatok valamit, nagyon szeretem és nem akarom elveszíteni!

Előre is köszike! :)

2009. jún. 23. 09:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Neki már más igényei vannak, ez sajna visszaütője ennek az 5 év korkülönbségnek... Sajnos nem tudsz szántszándékkal felnőni, úgyhogy erre a kérdésre nem létezik jó válasz részünkről. Várd meg, hogy mit mond, ha komolyabban elbeszélgettek róla, és ha őszintén elmond mindent, ami zavarja, akkor esetleg újra megpróbálhatod. Bár lehet, hogy más tud jó választ adni, de én csak ismételni tudom önmagamat...Nem jó ez a sok korkülönbség. Még annyit, hogy : mióta vagytok együtt? Lehet, hogy tudatalatt tiltakozol a dolog komolysága ellen... Mindenesetre szorítok, puszi!
2009. jún. 23. 09:26
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a választ! :)

3hónapja vagyunk együtt!

2009. jún. 23. 09:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Szerintem is nagy ez a korkülönbség, főleg ilyen idős korban. Ő már sexuálisan aktív, Te még nem - ami persze nem baj. Nem kell elkapkodni a dolgokat, minden jön magától - ha úgy érzed, hogy készen vagy rá, akkor meg fogod tenni...

csak azért ne feküdj le vele,mert félsz, hogy elhagy!

2009. jún. 23. 09:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy keresned kéne fiatalabb fiut.

De ez a 3 hónap még nem sok NE add fel!!!

2009. jún. 23. 09:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Még nagyon éretlen vagy, de a lányok gyorsan érnek, ha vártok pár évet félúton 'összeértek':)
2009. jún. 23. 10:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
sajnos igazad lehet. egy majdnem 21 éves férfi azért egy 15 éves lánnyal nem tud olyan szinten együt lenni akár társalgási akár szexuális szinten. sztem egyáltalán nem nyerő párosítás.
2009. jún. 23. 10:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
ezt megcáfolnám. én is 15 évesen jöttem össze a barátommal, aki akkor 20 volt, én most 17, ő 22, és nagyon jól megvagyunk. szerintem is az igényeitek különbözősége jelenthet gondot. beszélgessetek róla, próbáljátok megoldani, vagy ha nem megy, akkor tényleg jobb, ha különváltok.
2009. jún. 23. 10:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Még várj egy kicsit,ha továbbra se működik a dolog akkor keress egy korban hozzád jobban illő fiút. Szerintem elég nagy köztetek a korkülönbség. 5év ebben a korban még sok. Te még nem olyan szemmel nézel ezekre a dolgokra mint ő, aki már felnőtt. Hidd el, nem bántani akarlak ezzel, eszem ágában sincs. Én 15évesen feküdtem le az akkori barátommal és rá egy évre jöttem rá, hogy nem kellett volna. Utána 17évesen már egészen másképp tekintettem erre a dologra. Ne menj bele a szexbe csak azért mert félsz, hogy elhagy. Amíg megtorpansz előtte, és nem magadtól csinálod nem állsz rá készen. Nem elkeseríteni akarlak, nem ismerem egyikőtöket se, de igen, elképzelhető, hogy keres egy "nagylányt". De ha így lesz se keseredj el, lesz még egy tucat fiú. De remélem minden úgy alakul ahogyan szeretnéd.

L/17

2009. jún. 23. 10:58
 9/10 anonim válasza:
Szerintem ez nem csak rajtad múlik. Ugy tünik te még nem állsz készen a dologra. Inentől kezdve a kérdés az hogy a fiu elég megértő e ahoz hogy várjon rád, amig felnősz az ő szexuális igényeihez. Ezt vele kell megbeszélned. Sok sikert! ;)
2009. jún. 23. 12:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek a tanácsokat!!! :)
2009. jún. 23. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!