Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jut el a barátnőm a csúcsra egyáltalán? és mi az oka ha frigid? és akkor örökre frigid marad?

Szia! Meg szabad kérdezni, hogy hány évesek vagytok?! Nem szeretnék indiszkrét lenni- de ha még fiatalok vagytok, főleg a barátnőd, akkor lehet, hogy ez a baj. Nem ismeri még önmagát, nem tudja, hogy mi a jó neki.
Frigid: a nemi vágy hiánya vagy csökkent volta, a köznyelv az orgazmus elérésének képtelenségét jelöli ezzel a szóval, holott az csak következménye a csökkent nemi vágynak.

frigiditás: A szexuális izgalomba kerülés hiánya, zavara. A nő a szexuális ingerekre, izgatásra nem reagál. Nem indul be a nedvesedés.
anorgazmia, ha a nő felizgul, de soha sem, vagy csak igen ritkán tudott eljutni az orgazmusig. Tehát pl nem anorgazmiás az a nő, aki önkielégítéssel el tud jutni az orgazmusig.
orgazmus zavar: Ha a nő a kívánt módon, a kívánt gyakorisággal nem jut el az orgazmusig. Orgazmus zavar lehet pl ha a nő hüvelyingerléses módon, közösülés közben, nem jut el a vaginális orgazmusig. Pedig ezt igényelnék.
sztem ha van nedvesedése,akkor próbálkozzatok, nekem is csak az első barátommal idejében volt az első orgazmusom, 21 évesen, akkor is masztival, úgy,h egymagamban voltam és egy elektromos fogkefét használtam.
szóval ne adjátok fel, kitartás kell, és türelem!!!
sok sikert

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!