Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem jut el a barátnőm a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jut el a barátnőm a csúcsra egyáltalán? és mi az oka ha frigid? és akkor örökre frigid marad?

Figyelt kérdés
Senki nem tudta még kielégíteni nem csak én!ő azt mondta hogy még magának se megy ez a dolog és hogy ne foglalkozzak ezzel a problémával mert amit még nem érzett az nem hiányzik neki.de hát ismerjük be azért mindenkit zavarna ha a párját nem tudja kielégíteni.Beszélgettem erről vele sokat és nem arról van szó hogy nem izgul fel mert én is érzem hogy felizgatom meg meg is beszéljük de egyszerűen tanácstalan vagyok mert még senkivel nem volt ilyen problémám.szerintünk orvosi probléma lehet.kérlek segítsetek hátha volt már valakinek ilyen problémája!!!
2009. jún. 23. 09:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Meg szabad kérdezni, hogy hány évesek vagytok?! Nem szeretnék indiszkrét lenni- de ha még fiatalok vagytok, főleg a barátnőd, akkor lehet, hogy ez a baj. Nem ismeri még önmagát, nem tudja, hogy mi a jó neki.

Frigid: a nemi vágy hiánya vagy csökkent volta, a köznyelv az orgazmus elérésének képtelenségét jelöli ezzel a szóval, holott az csak következménye a csökkent nemi vágynak.

2009. jún. 23. 09:53
 2/5 anonim ***** válasza:

frigiditás: A szexuális izgalomba kerülés hiánya, zavara. A nő a szexuális ingerekre, izgatásra nem reagál. Nem indul be a nedvesedés.

anorgazmia, ha a nő felizgul, de soha sem, vagy csak igen ritkán tudott eljutni az orgazmusig. Tehát pl nem anorgazmiás az a nő, aki önkielégítéssel el tud jutni az orgazmusig.

orgazmus zavar: Ha a nő a kívánt módon, a kívánt gyakorisággal nem jut el az orgazmusig. Orgazmus zavar lehet pl ha a nő hüvelyingerléses módon, közösülés közben, nem jut el a vaginális orgazmusig. Pedig ezt igényelnék.

sztem ha van nedvesedése,akkor próbálkozzatok, nekem is csak az első barátommal idejében volt az első orgazmusom, 21 évesen, akkor is masztival, úgy,h egymagamban voltam és egy elektromos fogkefét használtam.

szóval ne adjátok fel, kitartás kell, és türelem!!!

sok sikert

2009. jún. 23. 10:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Persze hogy meg szabad kérdezni!én 21 vagyok ő 19.neki is volt már egy párszor párkapcsolata és és váltig állítja hogy akár hogy akarja nem tud elmenni pedig rohadtul élvezi!de az a baj hogy annyira felizgul érzem hogy olyan nedves mint még senki más akikkel voltam és olyan jól megvagyunk de akár meddig bírom van úgy hogy órákig ő akkor se tud elmenni és ezt nem akarom elhinni!volt már dolgom pár nővel de sose volt gond ilyenekkel!!!mindig ez volt a rémálmom hogy belenyúlok egy ilyen kapcsolatba,már elnézést a kifejezésért.próbálom meggyőzni hogy menjen el orvoshoz de szégyenli.rendesen ez lesz az életcélom hogy megpróbáljam kielégíteni :-) !!!próbálkozok mindennel meg szereti is ha szeretkezünk szóval nem is tudom mivel lenne a probléma mert az a helyzet hogy úgy érzem egyáltalán sincs probléma nálunk mert mindent megbeszélünk!látom az arcán az élvezetet meg ahogy nyögdécsel de a végén semmi!de 19 évesen egy lány csak ismeri a testét nem?
2009. jún. 23. 10:38
 4/5 A kérdező kommentje:
jó hogy írtad akkor nem adom fel!meglátjuk!köszi szépen!
2009. jún. 23. 10:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem, hogy ez orvosi probléma lenne... Esetleg csak ő maga is túl szégyenlős ahhoz, hogy felfedezze a testét. Ezt gyakorolni kell, nem megy minden elsőre! Főleg egy nőnek, szépen lassan meg kell tanulnia, hogy mi esik neki jól.
2009. jún. 23. 11:02

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!