Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőmnek még soha nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek még soha nem volt hüvelyi orgazmusa! Miért lehet ez? (Lent bővebben)

Figyelt kérdés

Szóval másfél éve vagyunk együtt és még soha nem volt neki akár milyen hosszú lehet az előjáték vagy akár milyen sokáig tarthat a szex bár milyen pózban! Beszéltem róla erről a dologról és azt mondta hogy az előttem lévő barátjával se volt neki soha! Csikló orgazmusa viszont mindig van mert általába kutya pózba is csináljuk és akkor jól tudom izgatni a csiklóját! Ő azt mondja hogy egyáltalán nem idegesíti hogy nincs hüvelyi orgazmusa! Engem viszont igen! Szerintetek ha őt nem idegesíti akkor engem se idegesítsen(inkább ez lenne a kérdésem mint amit fent írtam de arra is válaszoljatok légyszi)

A válaszokat előre is kösz

2009. jún. 23. 00:21
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, ahogy mondtad! Ha őt nem idegesíti és amúgy jó egymással a szex, ne csinálj gondot belőle. Sokkal több nőnek van kizárólag úgy orgazmusa, ha a csiklót izgatják, mint hüvelyi. Ez nem jelenti azt, hogy az egyik féle jobb, vagy "fejlettebb2, mint a másik, a lényeg, hogy a végén mindketten elégedettek legyetek.
2009. jún. 23. 00:27
 2/2 anonim ***** válasza:
52%
Nem sok kulonbseg van a 2 orgazmus kozott. Ha van az egyik az mar kielegiti. Nem kell eroltetni a dolgokat, jon az magatol. ;)
2009. jún. 23. 01:24

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!