Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Letezik olyan, hogy ovszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Letezik olyan, hogy ovszer nelkul megy a huvelyi orgazmus, ovszerrel meg nem erzel semmit?

Figyelt kérdés

Azert kerdezem,mert nekem meg soha nem volt huvelyi orgazmusom,es mikor ovszer nelkul csinaltuk a multnap par pillanatig,jobb volt...de orgazmus nelkul,mert utana felhuztuk az ovszert,nehogy keso legyen a paromnak.

24/L

2009. jún. 22. 23:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Persze hogy létezik!!

Én sem szeretem ówszerrel..:S

Nekem oyan érzés, mintha nem a párommal szeretkeznék, hanem walami műanyag walami lenne bennem :S olyan..nem igazi.

Ez szerintem több lánynál/nőnél wan így.

2009. jún. 22. 23:50
 2/5 anonim ***** válasza:

hát ha esetleg kipróbálnád a tabit?

amúgy létezik, mivel a gumi által jobban csőszik és kisebb lesz a súrlódás, nem érzékeled annyira, mintha nem lenne rajta gumi ...

2009. jún. 22. 23:51
 3/5 anonim ***** válasza:
csőszik= csúszik, bocsi :D
2009. jún. 22. 23:52
 4/5 anonim ***** válasza:
minden az agyban dől el ;)
2009. jún. 22. 23:54
 5/5 anonim ***** válasza:

En jobban szeretem ovszerrel mert biztonsagban erzem magam, ha annelkul csinalnank akkor nem is tudnek koncentralni, mert csak az jarna az eszembe, hogy terhes maradok.

Mivel nem szedek gyogyszer,(mert nem birom) igy jobb nekem!

32/L

2009. jún. 22. 23:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!