Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a férfiak sokkal többször kivánják a sexet, mint a nök?

Figyelt kérdés

Szerintem az nem igaz, hogy minden pasi sex-kazán...

de általában a többségük nem éri be het 2-3 alkalommal,sött

heti 10-zel sem... miért van ez igy??Ledöbbentem,mert nem csak az én pasim van igy vele...

2009. jún. 22. 22:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
42%
Mert csak. Anatómiai okok. A természetben a férfiak célja a minél biztosabb megtermékenyítés, minél többszöri szex, minél több nővel. Ezzel szemben a nőknek nem ez kell. Éppen ezért a pasikban folyamatosan tombolnak a hormonok, és sok szexre vágynak.
2009. jún. 22. 23:01
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne beszéljünk általánosságban. Előfordul az ellenkezője is. Nem egy olyan esetet olvastam csak ezen az oldalon, hogy a férfi beéri HAVI 1-2 alkalommal, a nő pedig majd megőrül mellette. Szerintem ez egyszerűen csak egyéni kérdés, meg attól is függ, kinek mennyit igényel a szervezete.
2009. jún. 22. 23:02
 3/15 anonim ***** válasza:
51%
Az elmúlt pár évmillióban úgy alakult ki, hogy egy domináns hím több nőstényt is meg kellett, hogy termékenyítsen.
2009. jún. 22. 23:10
 4/15 anonim ***** válasza:
75%
Az előző válaszoló válaszából levontam hogy vannak alfa hímek, akik minnél többet minnél többel, van a normális aki csak a párjával, és van az omega hím, a társadalom leg gyengébb tagja aki örül hogy dughat havi 1x.
2009. jún. 22. 23:16
 5/15 anonim ***** válasza:
51%
Ezek az ösztönök. Csúnyán hangzik, de nézd meg az állatokat. Ott is a hím felel a fajfenntartásért ezért amikor csak tud közösül. Mellesleg a csajok is sokszor kívánják a sexet csak diszkrétebben adják ezt mások tudtára.
2009. jún. 22. 23:22
 6/15 anonim ***** válasza:
77%
Ti mi a fenéről beszéltek?? Mi ez a biosz duma, szerintem egyikőtök sincs olyan elmélyült szinten bioszból, de mindegy:D A rengeteg generáció óta ezek a dolgok már összekeveredtek, ahogy rengetek már gén, tulajdonság is megváltozott. Szerintem ez egy nagy hülyeség, hogy a férfiak többet akarják, rengeteg párnál ez pont fordítva van. Akkor van akinél meg a nőnek kell szórnia meg megtermékenyítenie vagy mi?:D Ugyan már, a világ változik... Az ember pedig alkalmazkodik hozzá biológiailag is. Csak egymáshoz illő feleknek kell összejönni és akkor nincs gond.
2009. jún. 23. 00:10
 7/15 anonim ***** válasza:
Nálunk ez nem igaz. Én általában hamarabb kezdeményezek,mint a pasim.
2009. jún. 23. 09:33
 8/15 anonim ***** válasza:
64%
Valóban erre a válasz, nem ez a biológiás szöveg, ami valószínüleg sokakban emléként ragadt meg az evolúció részből. Akkor azt hogyan magyarázzák, hogy nő létemre, állandóan a páromal szeretkeznék,vagy épp orálisan elégíteném ki? Sokszor már szólni se merek neki...
2009. jún. 23. 11:37
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Áh, ez korfüggő is, fiatal pasiknál még igaz, de 40 felett már fordul a kocka, és a nők igényelnék többet a szexet. Sajnos az én párom is csak hetente egyszer kívánja, és az utóbbi időben elég sokat olvastam arról, hogy ez a tendencia: a nő szeretné, a férfi meg nem..
2009. jún. 23. 12:33
 10/15 anonim ***** válasza:
Igaz, igaz Ddványadt Dványatovovits Vinyov... Minha csak magam mondtam volna...Ez igy van!!! És akkor jönnek a csajok siránkozni! De bezzeg a 18-25 éveik alatt! Ugy kell könyörögni az egy héten 1-2 numeráért! Sajna a természet forditva alkotta meg az emberpárt. egy tizenéves csitri fiu, aki még napi 3-4 szekszet akar, összejön egy fruskával, akinek elég havi 2. Utána forduol a világ, a csaj szexelne reggeltől estig 35-40 évesen, de a pasi már csak heti 2-3-at bir. Ez az igazság, sajna...
2009. jún. 23. 18:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!