Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért állítom meg az orgazmuso...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítom meg az orgazmusom? :S lent bővebben 22/L

Figyelt kérdés

Ha a párom a csiklómat izgatja nagyon jól esik de ha már közeledek az orgazmushoz akaratlanul elhúzódom vagy megfogom a kezét és leállítom :S

Magamnak is próbáltam már de leállok, pedig akarom :S

2009. jún. 22. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:
ez pszihés, gőzöm sincs.
2009. jún. 22. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Jajj szegénykém :( Talán volt egy negatív élményed és ezért, vagy ha nem, akkor a szervezeted "véd" a túl erős orgazmus ellen. Ha erőlteted akkor sem tudod végigcsinálni? Volt már orgazmusod?
2009. jún. 22. 22:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Hüvelyi orgazmusom szokott lenni. És csiklói is simán lenne ha engedném :S ez tök hülyén hangzik de ezvan :S
2009. jún. 22. 22:34
 4/7 anonim ***** válasza:
És csikló orgazmusod sosem volt még? Nos arra tudok még gondolni, hogy hüvelyi orgazmus után próbálkozol a csiklóorgazmussal. Vérrel telített a csiklód, és iszonyatosan érzékeny, ezért az akaratlan reflex. Ha nem hüvelyi orgazmus után próbálkozol ezzel, akkor is lehetséges, hogy a végére túlérzékennyé válsz és tényleg akaratlanul nem tudjátok véghezvinni a dolog. Azt tudom tanácsolni, hogy próbáld meg úgy, hogy nem vetkőzöl le teljesen, tehát az alsóneműt magadon hagyod. Így kellemes érzést okozol magadnak, de kizárod a túlérzékenységet. Remélem tudtam segíteni :)
2009. jún. 22. 22:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nem üres az agyad. Mármint abban a pillanatban, mikor izgatva van a csiklód. Ha nem gondolnál semmire, csak élveznéd, eszedbe nem jutna ellökni párod. Ürítsd ki a fejed, lazulj el és igyál egy kis alkoholos italt, ne részegre, csak keveset, enyhén spicces is tök oké, mert ellazulsz, menni fog, hidd el. ;)
2009. jún. 22. 23:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen problémám 2évig. Egyszer volt olyan, mikor nem is akartam elmenni, csak valahogyan későn hagytam abba és elmentem. Nagyon élveztem, de még utána is ez volt a problémám. Majd elhatároztam magam, hogy végig csinálom, meg is lett, akkor már oldódott a feszültségem, következő alkalomtól meg már rendszeresen csinálom a mai napig :) Sok sikert hozzá
2009. jún. 23. 17:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is így volt, nagyon sokáig. Maszturbálásnál is, meg a partneremnél is. Próbáltam elengedni maam, és igenis elmenni, de nem sikerült sehogy sem. Csak a mostani páromnál ismertem meg az igazi orgazmust, ő van olyan kitartó, és odaadó, hogy addig csinálja, amíg el nem megyek.

Amúgy érdekes, hogy nekem mindig begörcsöl a kis lábujjam vagy a talpam külső része, amikor nagyon a csúcson vagyok, ált. emiatt IS mindig leálltam, vagy leállítottam a párom, de most már tudja miről van szó, és egyszerűen lefogja a lábam, utána meg elmúlik mint a sicc. :)

2010. szept. 24. 11:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!