Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban hetente mennyi kell hogy legyen a
normál, átlag sex?
1/11 anonim válasza:
szerintem pont elég az a 7 :) ha napi 1 akkor az tökéletes...
2009. jún. 22. 21:37
nincs olyan h normális mennyiség. amennyire igénye van a párnak. itt kicsit nehezebb az ügy, mert túl nagy a különbség. nemlehet úgy, h annyit szexeltek amennyi neked elég, a párod többi igényét pedig kielégíted, de máshogy, nem szex-szel?
2009. jún. 22. 21:40
ez nem így működik h most heti 7 és kész... hanem amikor megkívánjátok egymást , mikor akarjátok egymást... lehet lesz belőle heti 15 de lehet lesz olyan hét mikor csak 4 lesz... ezzel probléma inkább házasságban szokott lenni nem 16 évesen :)
2009. jún. 22. 21:44
Jaj baba örülj neki!!!Az én párom havi eggyel is beéri.Nekem kell nyüstetni,hogy legyen valami.:( 31/L
2009. jún. 22. 21:46
mi 5 éve vagyunk együtt, és sajnos csak havi egyszer vagyunk együtt úgy. Sőt nem ritka az, amikor 3 hónapban egyszer.....
2009. jún. 22. 21:46
szívesen cserélnék veled....nekünk sajos jo ha havi 5 van:S 3 éve vagyunk együtt....
Hogy mennyi a normál? Passz annyi amennyi mind a két félnek jol esik...
22 L
2009. jún. 22. 22:19
Mi 4 éve vagyunk együtt és heti 5-6. Az a normális mennyiség ami mindét fél számára jó, persze ez nem minidj jönn jól össze mert van úgy hogy az egyik fél sokalja másik kevesli azt, beszéld meg hogy ha neked sok és nem akarod akkor azt nem kell erőltetni.
19/L
2009. jún. 22. 22:31
8/11 A kérdező kommentje:
szoktam őt kielégiteni másképp is, nem csak úgy, hogy lefekszünk. de neki semmi sem elég! szex után még elvárja, hogy kielégitsem. :D én két-három naponta kivánom (és nekem a minőség sokkal fontosabb!), ő meg naponta 3 alkalommal! Mit csináljak? igazából nagyon tetszik, hogy megkiván, de nem mindig akarom, hogy legyen is valami. De nagyon szeretem a fium!
Véletlen csípd be neki cipzárral, vagy csapd rá véltlen az ajtót, tök mind és van pár nap szabid. Szerintem heti 7 az már elég.
17/F
2009. jún. 22. 23:56
Hetente???
Hány évesek vagytok, ötven?
Naponta mennyi, az a kérdés!
Amúgy én is azt mondom, hogy heti 7 az elég (nem biztos, hogy egyenletesen elosztva). Van olyan betegség, hogy valaki nagyon kívánja - de, ha mostanában kezdtétek, akkor nem csodálkozom.
2009. jún. 23. 01:36