Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lepjem meg a páromat egy nagyon forró éjszakán? =)
Figyelt kérdés
Sziasztok!Én21 éves nő vagyok,a párom pedig 25.3 éve vagyunk együttHolnap szeretnék neki valami maradandó éjsazkát adni:P Nincs valami ötletetek?valami izgalmas dolog aminek biztos h nagyon nagyon örülne és iszonyatosan felizgulna! előre is Kö sy a válaszokat! Pussz(K)2009. jún. 22. 20:36
1/3 anonim 

válasza:

Ventillátort!
Komolyra véve, magam részéről annak örülnék, ha a párom halovány - kevés - fénnyel megvilágított szobában, valami jó kis zenére hosszan stripteaseelne előttem, 10-20 percen át húzná az időt, miközben néha-néha hozzámér, esetleg megcsókol, aztán magára rántana. =)
2/3 anonim 

válasza:

Mondjuk egy közös forró fürdő rózsaszirmokkal,aromagyertyákkal,illóolajjal,fürdőolajjal(ne fürdő só mert az szúrja a feneket ha lerakódik a kád aljára XD),esetleg 1-2 pohár vörösbor:P aztán masszázs .....stb:)
3/3 anonim 

válasza:

ja és lehetőleg félhomályban,vagy csak a gyertya világítson:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!