Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak hogy nyogjon az agyban a baratnom?
egyetlen hangot sem ad ki a szajan de az arcarol le lehet olvasni h szereti meg nagyon boldog utanna de egyetlen hangot sem ad ki. Kapcsolat elejen meg eleg hangos volt az arc kifejezese pedig ugyanaz most mar hang nincs de azc kifejezes ugyanaz, beszeltem vele errol a dologrol es O sem tudja h miert nem jon hang, de vajon miert
1 eve vagyunk egyutt en 24 vagyok a parom pedig 18 elmult
koszonom elore is a valaszokat

Mondd meg neki, hogy szeretned hallani neha a "hangjat" :))
En is igy voltam, hogy nem hangoskodtam mert szegyelos voltam, de a parom mondta, hogy jo lenne hallani. Igy ravettem magam, es igy sokkal izgalmasabb :))

A dolgon ugyan nem segít, de hogy megnyugodj:
A nők többsége nagyobbat élvez ha halk (állítólag)...
Hogy ebből a "nők többsége" igaz-e azt nem tudom, de rám maximálisan igaz...
Szoktam nyögdécselni, sikongatni, ha jó... de konkrétan orgazmus közben, ha nagyon-nagyon jó, akkor a sikongatásra egyrészt erőm sincs, másrészt nem is arra koncentrálok, és sokkal-sokkal jobb halkan...
A nyögdécselés, csak az elején kell, mert magamat is felizgatom vele (levetkőzöm vele a maradék kis gátlásaimat) :)

Abszolút egyetértek az előttem íróval...
Esetleg megkérheted, hogy közben nyögjön egyet kettőt, hogy ezzel téged is felizgasson, biztos, hogy megteszi :)
ezek szerint jobb a szeretkezes mind elotte amikor hangos volt :)
koszonom a valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!