Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkaphatok így valamit? Szerintem igen a pasim szerint nem.

Persze!A nemi betegségektől csak két dolog véd:
1. Óvszer
2. Nem szexelsz
Javaslom az első-t.
L, 18

Szerintem az a baja mint az en pasimnak, h nem bizik a bogyokban. Engem a pärom +kert h inkäbb vegyünk ovszert mert azt ö biztonsägosabnak erzi. 20/L
(bocsi az ekezetek miatt külföldön tartozkodom)

De akkor meg nem lehet ilyen felelőtlen, hogy megfertőz!!!!Gondolkozz már..milyen ember az aki nem szól, csak szép csendben megfertőzi a barátnőjét akármivel??Ezt sürgősen meg kell beszélni vele..ha elkapsz valami gyógyíthatatlant már késő lesz (pl.herpesz..tudod hogy fáj?? nem kívánom senkinek, hogy megtudja.)
Volt egy eset,hogy egy nő nagyon szerelmes lett egy fiatalabb férfiba, és összeköltöztek, meg minden, nagyon szerették egymást, de a férfi nem szólt, hogy AIDSES, mert örökre magához akarta láncolni a nőt, és ezt mondta a bíróságon is, mikor a nő följelentette, mert persze a nő is megkapta a betegséget.
Itt a link, tanulj más kárából, hogy ne a sajátodból kelljen: [link]
Nincs ráírva senkire, hogy nem beteg-e akármennyire szereted is!!!

vagyis tagadta a bíróságon, csak ezt elfelejtettem kitörölni, de remélem elég elrettentő ahhoz, hogy leüljetek beszélgetni..
22l
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!