Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Elkaphatok így valamit?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkaphatok így valamit? Szerintem igen a pasim szerint nem.

Figyelt kérdés
1 éve szedek gyógyszert így a terhesséh kizárható. Mikor a pasival komolyra fordultak a dolgok néha ittasan mondtam neki, hogy gumi nélkül legyünk együtt. Én már megbízom benne csak most el kezdtem félni... Voltunk együtt gumi nélkül de elég ittasan. Múltkor nem ittunk és közölte hogy gumi nélkül nem lehet amit én nem értettem mivel gyógyszert szedek stb.. Végül gumi nélkül szexeltünk de a vége előtt kivette. De így már elkaphatunk egymástól betegséget úgye? Akkor minek vette ki?
2009. jún. 22. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze!A nemi betegségektől csak két dolog véd:

1. Óvszer

2. Nem szexelsz

Javaslom az első-t.

L, 18

2009. jún. 22. 20:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy nagyon fél a terhességtől...
2009. jún. 22. 20:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem, meg van valami baja, de elvitte a hév és csak későn kapott észbe..kérdezz rá..amúgy a gumi tényleg véd mindentől
2009. jún. 22. 20:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem mindenképpen kérdezd meg h van e vmi nemi betegsége, bár ha lenne akkor minerk húzta ki? akkormár úgyis tökmindegy. lehet télleg csak nagyon fél a terhességtől...de azért inkább kérdezz rá finoman, sőt neis arra h van e vmi nemi baja, hanem arra h mért nem akar gumi nbélkül szexelni. magyarázd el neki h a tablettád véd a terhességtől, így nyugodtan csinálhatjátok humi nélkül. ésha aztmondja h de nemlehet, akkor kérdezz rá, h de miért nem?
2009. jún. 22. 20:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az a baja mint az en pasimnak, h nem bizik a bogyokban. Engem a pärom +kert h inkäbb vegyünk ovszert mert azt ö biztonsägosabnak erzi. 20/L

(bocsi az ekezetek miatt külföldön tartozkodom)

2009. jún. 22. 20:25
 6/9 anonim ***** válasza:
20.25-ös vok. Nincs olyan modszer ami 100%-ban ved a terhesegtöl!!
2009. jún. 22. 20:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszókat de szerintem neki vlami baja van és nem akar szólni vagy valami ilyesmi. Biztos nem a terhesség miatt mert többször voltunk csak gyógyszerrel együtt.
2009. jún. 22. 21:27
 8/9 anonim ***** válasza:

De akkor meg nem lehet ilyen felelőtlen, hogy megfertőz!!!!Gondolkozz már..milyen ember az aki nem szól, csak szép csendben megfertőzi a barátnőjét akármivel??Ezt sürgősen meg kell beszélni vele..ha elkapsz valami gyógyíthatatlant már késő lesz (pl.herpesz..tudod hogy fáj?? nem kívánom senkinek, hogy megtudja.)

Volt egy eset,hogy egy nő nagyon szerelmes lett egy fiatalabb férfiba, és összeköltöztek, meg minden, nagyon szerették egymást, de a férfi nem szólt, hogy AIDSES, mert örökre magához akarta láncolni a nőt, és ezt mondta a bíróságon is, mikor a nő följelentette, mert persze a nő is megkapta a betegséget.

Itt a link, tanulj más kárából, hogy ne a sajátodból kelljen: [link]

Nincs ráírva senkire, hogy nem beteg-e akármennyire szereted is!!!

2009. jún. 23. 15:12
 9/9 anonim ***** válasza:

vagyis tagadta a bíróságon, csak ezt elfelejtettem kitörölni, de remélem elég elrettentő ahhoz, hogy leüljetek beszélgetni..

22l

2009. jún. 23. 15:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!