Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam? Ti hogyan csináljátok? Csak akkor, ha Ti csináljátok a barátotoknak.

Úgy értem, mikor csak te csinálod neki, ő csak fekszik és élvezi! :) A problémám pedig az,hogy mindent megosztunk egymással és kérdeztem, hogy jól csinálom-e és megkérdeztem az előző barátnője hogy csinálta. És ekkor mondta, hogy úgy, hogy a szemébe nézett.. de eleinte furcsa volt neki, de megszokta...
köszönöm az eddigi válaszokat amúgy

Ne foglalkozz a volt barátnőjével. Te jobb vagy nála.Ha azt mondja jól csinálod,akkor az úgy is vagy:) Légy magabiztos,próbáld ki amit szeretnél:)
És nézz te is nyugodtan a szemébe, ha látjátok egymáson,hogy mekkora örömöt okoztok a másiknak,sokkal jobban fogjátok élvezni :)

sztem ne kezd úgy h ezentúl rögtön a szemébe nézel. csak néha-néha pillants oda közben, és nézz a szemébe rövid ideig.
de amúgy szexről, v orálról van szó?:D
jaj azt kihagytam:DDDD orálról! :)
köszi a választ!

Barátom is mondta, hogy úgy jobb kicsit, ha néha felnézek, de nem kell végig a szemébe nézned azalatt is átéli az élvezetet, aztán ha összeszedtél egy kis bátorságot, egy-egy pillanatba szexin nézz a szemébe és folytasd tovább .. egy kis idő múlva már természetesebb lesz :)
Ja és az előző barátnővel kár törődnöd ... barátod is biztos úgy gondolja, hogy sokkal jobb vagy nála, hiszen akkor nem lenne veled :) Ne érdekeljen, bízz magadban és magadat add, ne a volt barátnőjét :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!