Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan csináljam? Ti hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljam? Ti hogyan csináljátok? Csak akkor, ha Ti csináljátok a barátotoknak.

Figyelt kérdés
A barátomnak úgy szeretném csinálni,hogy lássam,ahogy élvezi... Eddig úgy csináltam,hogy oldalasan feküdtem és pont nem láttam az arcát. Szeretnék néha a szemébe is nézni,de ettől is nagyon félek,mert előző barátnője is úgy csinálta,én eddig sosem és nem tudom,nem menne... :((
2009. jún. 22. 19:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lovagold meg.És kinem sz@rja le hogy ,hogy csinálta az előző csaj?
2009. jún. 22. 19:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Add önmagadat és ne foglalkozz mással, hogy ha szeretnéd úgy akkor csináld úgy azt fogja élvezni, ha te is élvezed ahogy csinálod és a legtöbb nő ezt nem tudja 28/F
2009. jún. 22. 19:38
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
höh? :D mikor csak akkor? :D Gondolom a szexre gondolsz....de fogalmazd át kicsit a problémád légyszíves :) :D
2009. jún. 22. 19:38
 4/11 A kérdező kommentje:

Úgy értem, mikor csak te csinálod neki, ő csak fekszik és élvezi! :) A problémám pedig az,hogy mindent megosztunk egymással és kérdeztem, hogy jól csinálom-e és megkérdeztem az előző barátnője hogy csinálta. És ekkor mondta, hogy úgy, hogy a szemébe nézett.. de eleinte furcsa volt neki, de megszokta...

köszönöm az eddigi válaszokat amúgy

2009. jún. 22. 19:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Csináld úgy ahogy szereted illetve szeretnéd és ne foglalkozz mással. Főleg ne a volt barátnőjével, hogy az így meg úgy csinálta. Te élvezed azt a párod is észre veszi és fog neki tetszeni.Légy kreatív és bátor.
2009. jún. 22. 19:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz a volt barátnőjével. Te jobb vagy nála.Ha azt mondja jól csinálod,akkor az úgy is vagy:) Légy magabiztos,próbáld ki amit szeretnél:)

És nézz te is nyugodtan a szemébe, ha látjátok egymáson,hogy mekkora örömöt okoztok a másiknak,sokkal jobban fogjátok élvezni :)

2009. jún. 22. 19:47
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nagyon aranyosak vagytok! Ugye nem fogja azt gondolni,hogy azért csinálom így,mert az a másik is úgy csinálta neki? Tudja,hogy mennyire zavar az a csaj.. :( Nincs semmi önbizalmam :(( De próbálok erőt gyűjteni,mert így nem állapot,hogy sokkal rosszabbnak gondolom magam nála,mikor többen is mondták,hogy szebb is vagyok meg minden,de annyira rossz:((
2009. jún. 22. 19:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

sztem ne kezd úgy h ezentúl rögtön a szemébe nézel. csak néha-néha pillants oda közben, és nézz a szemébe rövid ideig.

de amúgy szexről, v orálról van szó?:D

2009. jún. 22. 20:15
 9/11 A kérdező kommentje:

jaj azt kihagytam:DDDD orálról! :)

köszi a választ!

2009. jún. 22. 20:29
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Barátom is mondta, hogy úgy jobb kicsit, ha néha felnézek, de nem kell végig a szemébe nézned azalatt is átéli az élvezetet, aztán ha összeszedtél egy kis bátorságot, egy-egy pillanatba szexin nézz a szemébe és folytasd tovább .. egy kis idő múlva már természetesebb lesz :)

Ja és az előző barátnővel kár törődnöd ... barátod is biztos úgy gondolja, hogy sokkal jobb vagy nála, hiszen akkor nem lenne veled :) Ne érdekeljen, bízz magadban és magadat add, ne a volt barátnőjét :)

2009. jún. 22. 22:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!