Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sokkal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sokkal nagyobbat élvezek, ha nagyon kell pisilnem? 24/lány

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 19:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Pisilsz is utána mert,ha nem akkor G-pont orgazmusod volt azért.
2009. jún. 22. 19:36
 2/10 anonim ***** válasza:
74%

GONDOLÓ MERT JOBBAN FESZÜL A PROSZTATA ÉS A MÉH KŐRNYÉKE

EZ OJAN MINTHA NAGYOBB SZERSZÁM DUGNA ILL VASTAGABB AKKOR IS NAGYOBBAT ÉLVEZHETSZ

PROBÁLD KI

2009. jún. 22. 19:36
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem szoktam pisilni utána, de direkt nem megyek ki wc-re, mert tudom, hogy sokkal jobb orgazmusom lesz, mint anélkül. ez vonatkozik a csiklói és a hüvelyi orgazmusra is.
2009. jún. 22. 19:39
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó hozzászóló!

Mond már meg nekem,hogy a nőknek hol van a prosztatájuk??????

Biológia könyvet olvass,ne pedig idióta tanácsokat osztogass!! -_-"

Kedves kérdező!

Ha G-pontos orgazmusod van,akkor érezheted úgy,hogy pisilned kell.De lehet,hogy a teli hólyag miatt élvezed jobban. :)

2009. jún. 22. 19:43
 5/10 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy mindkét nemre gondolt, miközben a választ írta, ezért említette meg a prosztata szót is ;) :) Bár nem tudom, ez a férfiaknál is így van-e?
2009. jún. 22. 19:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég, prosztatája csak a férfiaknak van és a kérdező pedig nő... :P
2009. jún. 22. 21:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a prosztatája miért feszülne vizelési inger mellett? talán a húgyhólyaggal keveri? :D
2009. jún. 22. 21:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem a teltebb hólyag jobban ingerli a körülötte lévő érzékszerveket is és végülis ez a vizelési inger is egyfajta érzetet válthat ki, ami megerősítheti az élvezeted :)
2009. jún. 22. 22:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Én így csak masztinál tudok nagyobbat élvezni. Szexben meg sehogy nem tudok ha nagyon kell pisilnem. :s
2009. jún. 23. 00:02
 10/10 timido ***** válasza:

A nőknek is van prosztatájuk. A húgycső nyílásához közel, a hüvelyben található paraurethralis mirigyet prostata feminának is nevezik, és azonos a talán közismertebb G-ponttal, ami tapintásos ingerlésre rendkívüli kéjérzetet okoz. A női prosztata is képes a kilövellésre – és ez nem önkéntelen vizeletkibocsátás, amint azt sok ijedt nő véli, amikor ezt a fajta ejakulációt tapasztalja.

:)

2010. márc. 14. 09:45

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!