Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy is megy a petting?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy is megy a petting?

Figyelt kérdés

Ti kb. hányszor pettingeltetek az első szex előtt? És az első pettingalkalmával (ha a csókot nem számítjuk) meddig jutottatok? Nem volt rossz a fiúnak (vagy nektek, fiúknak), hogy esetleg a melltartó után megálltatok? Vagy egyből így kezdtétek az orális kényeztetés?

//igen, már egyszer feltettem ezt a kérdést, de akkor senki nem válaszolt.

2009. jún. 22. 19:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Úgy ahogy leírtad.Bizonyos határon nem megy túl az ember. Mind a két félnek nagyon rossz.De legalább a követő találkozáskor sokkal jobb lesz és izgalmasabb is.Nem jó mindjárt fejest ugrani a sexbe.
2009. jún. 22. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
ebből ítélve szerintem nem is fognak
2009. jún. 22. 19:39
 3/5 A kérdező kommentje:
utolsó: miből ítélve?
2009. jún. 22. 19:42
 4/5 anonim ***** válasza:
67%

Az első petting alkalmával a végéig jutottunk,mind 2en elélveztűnk ÉN a kezébe,Ő a kezemtől,mert akkor nincs behatolás.Ha van akkor az sex.Nem áltunk meg a melltartó után mert az még nem igazi petting.Élböl cumi nemár az ojan egyéjszakás.

24/F

2009. jún. 22. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:

MINDEN igazi petting, ami nem behatolás. Már egy szenvedélyesebb csók, simogatás ruhán keresztül is az!!

Nálunk először végig smároltunk egy estét, legközelebb simi ruhán keresztül, utána már mindenhol, de nem feltétlenül kell levenni mindent. Elég benyúlkálni is, úgy is jó és izgi. Aztán még pár hónapig csak kézzel, aztán szájjal.

2009. jún. 22. 19:47

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!