Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, mennyi figyelmet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mennyi figyelmet szenteltek maszturbálás közben a golyóknak? Lányok, ti szerettek a fiúk ezen testrészével is foglalkozni szex közben?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 19:29
 1/8 anonim ***** válasza:

én nem foglalkozom velük...minek..nekem nem erogén zónám..sőt fáj is

14/F

2009. jún. 22. 19:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha fáj az gáz.Mondjuk a golyokkal külön nem foglalkozom de zacsit néha simizem én élvezem.
2009. jún. 22. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
A barátom meg van őrülve azért,hogy a zacsiját masszírozzam...:P:)
2009. jún. 22. 19:46
 4/8 anonim ***** válasza:

én valamiért nem szoktam a fiúmnak megfogni,félek , fájdalmat okoznék...inkább nyalogatom vagy puszilgatom:)

17/L

2009. jún. 22. 19:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Én szoktam vele foglalkozni amikor orálisan elégitem ki a pasimat. Egyszerüen imádja, és a zacsi hátulsó részén elég sok erogén zóna van, tehát mégjobban felizgatja. De itt csak óvatosan, nem szabad durván, mert az már fáj nekik. Finoman, érzékien. A párom azt is szereti ha finoman simogatom neki, kényeztetem, aztán meg amikor már annyira be van indulva akkor nyalogatom neki, számba veszem, finoman bánok vele stb. Nálunk kb ugyan annyi figyelmet kap mint maga a pénisz. /Na jó azért a pénisz picit többet/ De imádja a párom ha ott is csinálom neki. Meg megkell találni a technikáját, hogy hogyan csináljuk, mert nem mindegy. Nekem is egy kis gyakorlás kellett hozzá, de a párom ma már azt mondja, hogy ettől jobban már nem is lehetne csinálni. :D:D:D
2009. jún. 22. 19:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még. Lányok, titeket zavar, ha esetleg szőrös a zacsi? nem tudom,hogy ez mennyire gyakori jelenség. Az enyém például szőrös.
2009. jún. 22. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Engem pl nem zavar. De van akit igen, meg amugy is egy pasi ne szörtelenítse magát, mert az akkor bár b*zis. Egy pasi igen is legyen jó szörös. És mielött lepontoznátok, gondoljatok bele, hogy ott lent, mennyi degvégzödés van, milyen érzékeny a bőre stb. Elég kellemetlen lenne egy pasinak ha ott szörteleniteni kellene magát. Mert ugyanis gyanta az maga lenne ott a kin szenvedés, epilátor, csipesz ugyan az, borotvával meg könnyen megvághatja magát meg amikor nől ki akkor kegyetlenül szúr. Szóval nem baj az ha ott szörös. Ugy még izgibb foglalkozni vele.

Remélem segíthettem

18/L

2009. jún. 23. 10:49
 8/8 A kérdező kommentje:
kedves 18/L, egyetértek veled, és sokat segítettél:D
2009. jún. 23. 18:12

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!