Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mennyi figyelmet szenteltek maszturbálás közben a golyóknak? Lányok, ti szerettek a fiúk ezen testrészével is foglalkozni szex közben?
én nem foglalkozom velük...minek..nekem nem erogén zónám..sőt fáj is
14/F
én valamiért nem szoktam a fiúmnak megfogni,félek , fájdalmat okoznék...inkább nyalogatom vagy puszilgatom:)
17/L
Engem pl nem zavar. De van akit igen, meg amugy is egy pasi ne szörtelenítse magát, mert az akkor bár b*zis. Egy pasi igen is legyen jó szörös. És mielött lepontoznátok, gondoljatok bele, hogy ott lent, mennyi degvégzödés van, milyen érzékeny a bőre stb. Elég kellemetlen lenne egy pasinak ha ott szörteleniteni kellene magát. Mert ugyanis gyanta az maga lenne ott a kin szenvedés, epilátor, csipesz ugyan az, borotvával meg könnyen megvághatja magát meg amikor nől ki akkor kegyetlenül szúr. Szóval nem baj az ha ott szörös. Ugy még izgibb foglalkozni vele.
Remélem segíthettem
18/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!