Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szexelünk de mégse, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexelünk de mégse, mit tegyek hogy nekem is jo legyen?

Figyelt kérdés

a barátom 2 max 4 perc alatt elmegy...

nekem az még bemelgitésnek is kevés:S

ha egy nap 4-5x is szexelünk akkoris ennyi idö alatt elmegy :S

de van mikor meg nem is akar szexelni pedig még 1honapja élünk nemi életet...

én pedig egy nap akár többször is szeretném persze megértem ha nem akar nem hábrodok fel.

mit tegyek???

2009. jún. 22. 18:45
 1/7 A kérdező kommentje:

jah és nem tudunk egyböl második menetet kezdeni mert olyankor fel se áll neki ugymond :S

majd csak 5ora mulva minimum de akkoris hamar elemegy

2009. jún. 22. 18:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi ebben nincs semmi rossz! Arra h te nem mész el csak azt tudom tanácsolni h legyen előjáték,vagy nyaljon ki,és majd akkor elmész!

Az h nem áll fel neki rögtön természetes,ne stresszelj rajta! Nálunk is így van,jó van h néha egymás után lemegy 2 menet,de ez a ritkább!

Ha hama elmegy akkor próbáljátok néha megszakítani a szexet,pl.: Megy a dolog és akkor kiveszi belőled és nyal egy kicsit,vagy te csinálod neki szájjal,de vigyázz neh elmenjen....a szex a kettőtök játéka,csak rajattok múlik meddig tart!

2009. jún. 22. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
ha nagyon fiatalok vagytok még, akkor ez később változhat. később vanrá esély h tovább bírja majd.
2009. jún. 22. 18:57
 4/7 A kérdező kommentje:
de ö nem akarelöjátékot sem és én arra nagyon vágynék hogy legalább 15perc bár jobb lenne több is lenne
2009. jún. 22. 19:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem meg ez igenis rossz. Nem kéne 2-4 perc alatt elmennie, elsőre még esetleg, de utána már tovább is bírnia kéne...

Sajnos sok fiú a maszturbálásnál rontja el a dolgot, ugyanis ott sokan csak arra törekednek, hogy minél hamarabb elmenjenek, és ehhez hozzászoknak. Gyakorolnia kéne egyedül maszturbálás közben a késleltetés. Amikor már érzi, hogy jön a pillanat, akkor abbahagyni az igerlést.

Az mondjuk normális, hogy aktus után nem áll fel újra hirtelen, de azért 5 óra az sok sztem. Max. fél óra ennyiidős korban, főleg úgy hogy 2-4 perces szex után még csak arra se hivatkozhat, hogy elfáradt...

2009. jún. 22. 19:01
 6/7 A kérdező kommentje:
igen igy van...és nagyon elkeserit a dolog....és ezért sokszot stresszelek is
2009. jún. 22. 19:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a barátod még nem elég érett meg a szexre, mivel csak magával foglalkozik, az nem számít neki, hogy veled mi van... Beszéld meg vele mindenképp, hogy neked ebben semmi élvezet nincs, ha nem változtat, akkor meg hagyd a fenébe, ne szenvedj vele, éretlen még...
2009. jún. 22. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!