Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy szex után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy szex után a nők felébrednek, a férfiak bealszanak?!

Figyelt kérdés
Legalábbis én ezt tapasztaltam és ez elvileg így van.
2009. jún. 22. 17:33
1 2
 11/12 anonim válasza:
Ez azért van, a férfiaknak és a nőknek is más a szexuális görbéje. Egy férfi, ha felizgul az egekben van az éhsége, és orgazmus után, majdnem egyellő a nullával. Míg a nők folyamatosan tudnak tartani egy szintet, és orgazmus után is megmarad a vágy a szex után.
2009. jún. 22. 19:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Én 22 éves fiú vagyok... Én nálam partner, és élményfüggő... van akinél le sem kókad 3 meneten kersztül, hiába élvezek el, megmarad az erekcióm..... Van akinél meg fel sem akar állni/erre csak egyszer volt példa, égtem is../

De én alapvetően temperamentumos vagyok... és világéletemben sportoltam...engem annyira nem merít ki...

De néha tényleg olyan jó csak úgy elfeküdni és lustulni.... rendesen kiélvezed magad, aztán pihi ezerrel... na egy kis noszogatás árán persze fel lehet ébreszteni az alvó oroszlánt...:)) De értsd meg..ha fáradt.. akkor fáradt... inkább simogasd...csókolgasd,,majd felkel :P:P:P

2009. jún. 23. 11:33
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!