Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Párom szeretne nekem vibrátort...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom szeretne nekem vibrátort venni, hogy ezzel is színesítse a szexuális életünket. Tényleg szükségem van rá?

Figyelt kérdés
Maximálisan megkapok mindent a páromtól, nem érzem hogy egy vibrire lenne szükségem. Azt mondjam csak azért szeretné, hogy nekem még jobb legyen. Mi lesz ha a szüleim megtalálják? Még csak 18 éves vagyok. :S
2009. jún. 22. 17:04
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Inkább ne :D
2009. jún. 22. 17:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, evvel nincsen semmi baj, nem azért használ ilyet az emberek jelentős része ,mert annyira kell.

Hanem mert izgalmassá teszi az együttlétet persze nem kellminden alkalommal bevinni az együttlétbe, de néha-néha jól jön...

Ha te viszont nem támogatod akkor nem kell bevinni..

Szülők, tuti nekik is van valami ilyesmi, alakítsd ki előttük az intim szférádat, legyen egy olyan hely ahova nem nyúlnak 28/F

2009. jún. 22. 17:07
 3/9 A kérdező kommentje:

De mi van ha a vibrátor miatt elhanyagolnám a párom? Mármint már nem kívánnám őt annyira, mivel a vibrátort bármikor használhatom, a párom meg csak este ér rá... :S

De amúgy én még nem szeretnék, szerintem 2-3 év múlva bőven ráérünk még ilyennel feldobni a szexet, nem?

2009. jún. 22. 17:11
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ártani nem árthat. :)Esetleg tedd olyan helyre, ahol nem kerülhet a szüleid kezébe.

Én is kaptam egyet pár éve (szép razsaszin :D), és sosem használtam egyedül, mert nekem nem bejövős. De a pasiddal játszadozni vele isteni lesz. :)

2009. jún. 22. 17:13
 5/9 A kérdező kommentje:
Anyukám bárhová benyúl, nem tudnám úgy elrejteni hogy ne találja meg sohasem!
2009. jún. 22. 17:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A pasidnál nem tarthatnád?

Bár ha az ő szülei találnák meg az még mokányabb szitu. :DDD

2009. jún. 22. 17:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Tedd bele egy cipősdobozba vagy vmilyen dobozba, aztán meg egy szerkény mélyébe. Össze is kötözheted. Azért így csak nem nézné meg anyukád,a z azért már durva... Mindenképpen max olyan vastagot vegyetek, mint a barátod szerszáma vagy vékonyabbat és akkor nem szokhatsz hozzá.
2009. jún. 22. 17:24
 8/9 A kérdező kommentje:
Én gondoltam rá, hogy becsomagolva tartsuk a kocsiban...:D
2009. jún. 22. 17:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem sincs szükséged rá. ésha anyukád mindnehova benyúl akkormeg még parább. inkább mondjad neki h te nemszeretnél, sokkal jobban örülnél vmi másnak.

a feldobni a szexuális életeteket az amúgyis kb annyit jelentett h nekedmajd előtte kell csinálnod, ő meg nézi:D

vagy ő csinálja neked azzal.

2009. jún. 22. 17:48

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!