Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít NEM megcsalásnak?
Gondolok itt az olyan siker filmekre, mint a COOL-TÚRA: ha 2 nővel vagy, semlegesítik egymást, ha részeg vagy, mert ha nem emlékszel meg sem történt, vagy ha más a körzet számotok.
MI az ami még elmegy nálatok a kapcsolatba?
Semmi nem megy el.
A múltkor egy kedves ismerősöm megsimogatta az arcom, meg adott két puszit, nagyon jólesett, de határozottan elhúzódtam, mert ha látta volna a férjem, fel lett volna háborodva (pedig nem egy vadállat, nagyon kedves ember).
Ő az utcán soha nem nézi meg a nőket, sem az újságok címlapján, mert az neki már gondolatban való megcsalás lenne. Ez nekem nagyon jó, olyan, mintha én lennék neki az egyedüli nő a világon. Ez nagyon izgató tud lenni!
A mi kapcsolatunk az átlagnál is zártabb, és jót tesz neki ez a védelem.
Szeretem az ennyire élből kapott válaszokat, az előttem 2-vel szólókra gondolok. Nagyjából a csók az ami egy határ.
Szerintem az a hermetikus kapcsolat egy idő után beteges, vagy legalábbis engem nyomasztana! A másik, hogy elnézném mert van 6 milliárd ember... ez sem normális, mert ilyen szintem megcsalhat ezer emberrel, mert az még belefér? vagy... hogy is van ez?:D
Nem veszekszem, csak jó eszméket cserélni azokkal akik "mások":)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!