Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi számít NEM megcsalásnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Werte kérdése:

Mi számít NEM megcsalásnak?

Figyelt kérdés

Gondolok itt az olyan siker filmekre, mint a COOL-TÚRA: ha 2 nővel vagy, semlegesítik egymást, ha részeg vagy, mert ha nem emlékszel meg sem történt, vagy ha más a körzet számotok.

MI az ami még elmegy nálatok a kapcsolatba?

2009. jún. 22. 16:45
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
nalam még a flört, vagy a csók se.
2009. jún. 22. 16:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
marmint h azok amik nem mennek el. de attol fugg h mennyire komoly az egesz dolog, a kapcsolat.
2009. jún. 22. 16:48
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
nálam a flört nem az, a csók háát...megbocsájtanék, de rosszul esne
2009. jún. 22. 16:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
nem megcsalás ha nem csal meg. Flört sztem sokszor csak az önbizalmadat erőssíti, főleg egy hosszabb kapcsolatban néha jó érzés tudni, hogy másnak is bejössz, de csók nálam már nem fér bele a dolgoba!
2009. jún. 22. 16:50
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
1650el értek egyet teljesen. nálam is így áll a dolog.
2009. jún. 22. 16:52
 6/10 anonim ***** válasza:
68%

Semmi nem megy el.

A múltkor egy kedves ismerősöm megsimogatta az arcom, meg adott két puszit, nagyon jólesett, de határozottan elhúzódtam, mert ha látta volna a férjem, fel lett volna háborodva (pedig nem egy vadállat, nagyon kedves ember).

Ő az utcán soha nem nézi meg a nőket, sem az újságok címlapján, mert az neki már gondolatban való megcsalás lenne. Ez nekem nagyon jó, olyan, mintha én lennék neki az egyedüli nő a világon. Ez nagyon izgató tud lenni!

A mi kapcsolatunk az átlagnál is zártabb, és jót tesz neki ez a védelem.

2009. jún. 22. 16:53
 7/10 anonim ***** válasza:
54%
Érzelmileg ne csaljon meg, az nem fér bele. HOgy testileg? Lefekszik mással? Hát...végül 6 milliárd ember él még rajtam kívül a földön, nonszensz, hogy egy -két alkalommal nem kíván meg valaki mást. Vagy én... Hazudik magának az az ember, aki azt hiszi, hogy a párja számára ő az egyedüli ember a világon..
2009. jún. 22. 16:56
 8/10 A kérdező kommentje:

Szeretem az ennyire élből kapott válaszokat, az előttem 2-vel szólókra gondolok. Nagyjából a csók az ami egy határ.

Szerintem az a hermetikus kapcsolat egy idő után beteges, vagy legalábbis engem nyomasztana! A másik, hogy elnézném mert van 6 milliárd ember... ez sem normális, mert ilyen szintem megcsalhat ezer emberrel, mert az még belefér? vagy... hogy is van ez?:D

Nem veszekszem, csak jó eszméket cserélni azokkal akik "mások":)

2009. jún. 22. 17:11
 9/10 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem az érzelmi megcsalás számít igazi megcsalásnak, tehát azt nem tudnám picit se tolerálni. Mindketten az elsők vagyunk a másiknak (de már közel 8 éve vagyunk együtt!), így igazából a testi kíváncsiság szerintem belefér. Persze csak egyszer.
2009. jún. 22. 22:06
 10/10 anonim ***** válasza:
a flört még belefér, egy csókkal már nagyon megbántana, de megbocsátanék ha nem lenne mögötte komoly érzelem.
2009. szept. 21. 13:02

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!