Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vajon igaz lehet?
Figyelt kérdés
Bartánőmmel szerdán fogunk szeretkezni (először) és attól félek ahogy beteszem neki el fogok emnni vagy pár nyomásra rá :S. Azthallottam hogy ez így szokott lenni első alkalomkor de nagyon félek hogy mit fogok utána csinálni :S2009. jún. 22. 16:28
1/5 A kérdező kommentje:
úgy néz ki elég nagy hülyeséget kérdeztem :(:S
2009. jún. 22. 16:35
2/5 anonim válasza:
Nem kéne a forgatókönyvön gondolkodni, mert úgysem olyan lesz, ahogy elképzeled. Tök felesleges misztifikálni ezt az egészet. Ha mégis ez előfordulna, kérd meg hogy nyaljon ki vagy valami. Nem tudom erre milyen normális választ lehet adni. Pontosan hány óra hány perckor álltok neki? Mikor bújtok be a paplan alá?
3/5 anonim válasza:
ez egyáltalán nem általánosítható. van aki így működik, van aki nem. de télleg ne tervezgesd ennyire pontosan, mert úgy totál csőd lesz. csak lazán.
4/5 anonim válasza:
A barátnőd szűz? Ha igen, lehet, hogy végig sem tudjátok csinálni. Nekem a 4. alkalommal sikerült, igen óvatos bánásmód mellett végigcsinálni úgy, hogy ne fájjon. Akkor még csak az együttlét érzelmi részét élvezhettük, de azt nagyon. 34/L
5/5 anonim válasza:
Ez hulyeseg.Vagyis,szerintem.En sem elveztem el elsore,sot mi tobb meg soha.S pedig mar tobb honapja probaljuk.Azert lehet van akinel igy van,de nallam tuti nem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!