Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Erotikus masszázst szeretnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erotikus masszázst szeretnék a hétvégén csinálni a páromnak. Babaolaj jó hozzá? Milyen dolgokkal tehetném még romantikusabbá? /bövebben lent/

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy esetleg gyertya,mécsesek vagy mi mással tehetném még szebbé az esténket? Sajnos az elötte levő közös fürdő kivan zárva, de minden ötlet érdekelne. Tapasztalatokat, véleményeket, ötleteket várok. Egyaránt FIÚK és LÁNYOK válaszát is. Elöre is köszönöm

18/L

2009. jún. 22. 15:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Az én pasim ugyan nem szereti a masszázst, de én anno beruháztam egy üveg masszázsolajra, ami kimondottan olyan illatanyagu, hogy kissé vágykeltő. :) Sima drogériákban is találsz már ilyeneket normális áron, szerintem megérné babaolaj helyett valami ilyesmit használnod.
2009. jún. 22. 15:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Engem legutóbb lepett meg a párom egy jó kis masszázzsal, ilyen vaníliás, mézes illatosítású masszázsolajjal, simán pl. TESCO ban is van olyan és nem drága, és igen kellemes :)
2009. jún. 22. 16:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Valakinek ezzel kapcsolatos tapasztalata. Férfiak tapasztalata, hogy milyen az ha a párjuk ilyennel lepik meg őket? Hogyan kell jól csinálni, milyen mozdulatokkal? Légyszi segítsetek, még soha nem csináltam ilyent. De szeretném a párom meglepni vele, és ha tetszik neki meg jól is sikerül akkor nem egyszer csinálni neki, mert egyszerüen imádom.
2009. jún. 22. 17:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Van egy Erotikus Masszázs c. könyv, sok ábrával, egész kellemes, leírja mindkét fél részére a teendőket, tehát a párod is viszonozni tudja majd.
2009. jún. 22. 20:35
 5/5 anonim ***** válasza:
.
2012. okt. 25. 20:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!