Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ki akarja majd probalni a harmas szexet?
És mi van ha ki akarja majd próbálni egyedül egy fiúval, vagy mi van ha impoptens lesz, esetleg aszexuális, vagy rájön, hogy mégis ő valójában lány??
Na jó ezek sarkítások, de miért félsz attól ami nem is biztos, sőt majdnem biztos, hogy nem következik be.
Szerintem ezen ne aggódj. És ahogy leírtad a barátodat szerintem nem nagyon szeretné hármasban. Én is hasonló vagyok és már eljátszottam a gondolattal, de amikor eszembe jut, hogy a barátnőmhöz más is hozzáér úgy ahogy csak nekem szabad nagyon ideges leszek.:)
Kedves! Személyes tapasztalat (magam elég konzervatívnak vélem és én is rettentő szerelmes típus vagyok): Párom feltette nekem a kérdést, hogy mi lenne? Próbaképp feltettem neki a kérdés versa-ját (magyarul ugyanazt fordítva, hogy képes lenne-e rá) Most folyamatosan azon zakatol az agyam, hogy hogy lenne képes megtenni nekem... :\ És igen én se lennék képes végignézni, hogy valaki más akár csak hozzáérjen... Ettől nem kell félned, ha tényleg, olyan mint ahogy leírtad... ne is nagyon hozd szóba szerintem mert borzasztó érzés a gondolata is... :(
De épp ez fordítva is igaz, nem lennék képes megérinteni se mást, még ha bele is menne...
Ne aggódj ha tényleg olyan ahogy jellemezted, akkor semmi félnivalód és boldog kapcsolatban vagy! ÉS SZERENCSÉS!!!
"Egy konzervatív 23 éves pasi..."
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!