Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm 2 hónapja szed...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm 2 hónapja szed fogamzásgátlót és ugye benne megyek el de van hogy nem folyik ki belőle egyből a cucc mit csináljon hogy egyből kifolyjon?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 15:11
 1/7 anonim ***** válasza:
elég ha csak feláll. vagy elmegy pisilni. attol tuti kifolyik. de miert fontos ez? előbb utobb ugyis tavozik.
2009. jún. 22. 15:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Örülj, ha nem folyik ki egyből. Akkor biztos, hogy orgazmusa volt és még egy darabig összehúzódva vannak az izmok. Nekem ez néha 5-10 perc. Addig zár légmentesen :)
2009. jún. 22. 15:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Mert volt már olyan hogy csak 2-3 óra múlva folyt ki és már volt rajta bugyi! A kérdező voltam!
2009. jún. 22. 15:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2009. jún. 22. 15:17
 5/7 anonim ***** válasza:

én ha felállok kb 5 perc és kifolyik, de van h nem minden, hanem télleg csak órák múlva távozik a többi.

mostamnában aztcsinálom h térdelek az áűgyon egy ideig, és próbálom ellazítani magam ott lenn, és így kifolyik mind, én úgyvettem észre.

egyébként barátom néha szokta poénból nyomogatni a hasam, mert az nekem csiklandós, és nekem attólis kifolyik :D

2009. jún. 22. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:
ha direktbe nem folyatom,akkor nekem se jön magától,de azt nagyon nem szeretem,amikor váratlanul,ruában (pl utcán) jön ki,ezért én felállok és nyomok egy kicsit ameddig érzem,h jön.
2009. jún. 22. 15:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2009. jún. 22. 15:41

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!