Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy 1lany 1éjszaka szexelés alatt 6x elélvez szünet nélkül?
általában a fele igaz az EX es sztoriknak :)
a 3 még hihető sztem
Lányok!
A kedvesemnek állítólag még sosem volt orgazmusa, 5 éve együtt élünk és nagyon bánt, hogy csak én megyek el mindig. Azt mondja, így is jó neki, de én szeretnék segíteni neki!Mit tehetnék? Bocs hogy kérdést írtam, csak úgy láttam, itt tapasztalt nők forognak.........:)
Hát szerintem a pasidnak eleve nem kellene a volt barátnőjéről beszélnie neked, főleg nem ilyen témákról, nagy taplóság, hisz senkinek nem jó hasonló történeteket hallgatni. Mintha azt akarná ecsetelni, hogy mekkora fasza gyerek. Egyáltalán ne légy szomorú ez miatt, nem az számít, hogy kinek hányszor van, hanem hogy milyen a minősége ;-)
Nekem pl még soha nem volt egynél több, de az az egy általában olyan, hogy úgy érzem nem is lennék többre képes utána. ;-)
persze nekem is volt ojan nöm aki vagy 5x 6x is elment de már nem is számoltam általában 2x 3x sikerül meghát mennyire fáradt a csaj meg mennyire kiván téged
de lehet ijen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!