Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 10 hónap szex nélkül?! Segítség!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

10 hónap szex nélkül?! Segítség!

Figyelt kérdés

Sziasztok! 10 hónapja voltam utoljára pasival, mert nem vagyok az egyéjszakás kalandok híve, és ennyi idő kellett ahhoz, hogy találjak egy olyan pasit, akivel érdemes lekötni magam! 1 hónap után (már sok-sok önmegtartóztatás után) eljött a megfelelő idő és alkalom egy közös éjszakára! aztán jó nagyot csalódtam, mert FÁJT!! úgy éreztem, mintha ismét szüz lennék, de reménykedtem hogy majd megszokom!! azóta már voltunk párszor együtt, de még mindig olyan, mint a legelső pár alkalom! most megy minden előről?? vagy mikor jön vissza a "régi én"?? valaki tapasztalt már hasonlót?? szerencsére a párom türelmes és gyakorlott!

köszi, 20/L

2009. jún. 22. 14:10
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
ha ennyi ideig nem szexeltél akk ne is csodálkozz ezen!!
2009. jún. 22. 14:13
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Menj el dokihoz, mert lehet begyulladt vmitől (bármitől lehet!) a bejáratnál. Előfordul.
2009. jún. 22. 14:15
 3/7 anonim válasza:
63%
Én sem vagyok az egyéjszakás kalandok híve,ezért nekem is volt olyan,hogy hónapokig nem volt szexuális kapcsolatom.Nekem amikor újra kezdtem nem fájt.Lehet,hogy csak lelkileg nem tudtad magad elengedni ezért fájhatott,mivel feszült lehettél.
2009. jún. 22. 14:42
 4/7 anonim válasza:
Nekem volt olyan, amikor 1 évig nem volt szexuális kapcsolatom, de nekem nem fájt a szünet utáni első szeretkezés. Szerintem ez egyéntől függ, h kinek fáj és kinek nem. Én is féltem tőle, h fájni fog 1 év szünet után, de szerencsére nem fájt.
2009. jún. 22. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Érthető. Az előjátékra fordítsatok több időt, hogy minden rendben legyen. Ha ez nem segít akkor tényleg mnej el nőgyógyászhoz. De az idegeskedés miatt lehet, hogy túl merev vagy. Ne járjon mindig az a fejedben, hogy fájni fog-e.
2009. júl. 9. 13:48
 6/7 anonim válasza:
Jessz, én már két éve nem voltam pasival.
2009. aug. 20. 15:28
 7/7 anonim ***** válasza:
benedvesedtél rendesen? Vagy lehet, hogy a mérete más, mit amit megszoktál? Lehet, hogy több síkosítót kell használnotok...
2009. okt. 11. 23:30

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!