Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Extrém helyek ahol maszturbált...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrém helyek ahol maszturbáltál vagy a párod kézzel kielégített?

Figyelt kérdés
Pezsgő fürdő egy wellness hotelben, szinte alig voltak, azt a párom benyúlt a fürdőruha alá és meglepően hamar, talán a szituáció is felizgatott, hamar elmentem.
2009. jún. 22. 13:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
buszon a párom...esti járat.:)hátul ültünk,és nem bírta ki hazáig.mit ne mondjak,ő is beindult,szval a másfélórás haza úton szépen elvittük egymást.vagyis csak én mentem el,a barátom otthon.de nagyon jó volt!ajánlom mindenkinek!:)
2009. jún. 22. 13:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mi is buszon csináltuk!

Leghátul,esti járaton,amikor már sötét volt!

Tök izgi volt,én is mindenkinek csak ajánlani tudom!

Üdv!

2009. jún. 22. 13:55
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

én egyszer este kabinos vonatban...egyedül voltam a kabinban és (szerencsére) volt függöny is...unatkoztam,hát csináltam valami izgibbet! a hazaút nem telt unalmasan xD

18/f

2009. jún. 22. 14:11
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
barátommal mentünk haza a buszon nappal és csak ketten voltunk és lesz**tam xD meg egyszer barátom beszélgetett anyámmal én meg barátom mögött álltam az a hülye meg elkezdett ujjazni és anyám nem vett észre belőle semmit én meg szakadtam xDxDxDDD
2009. jún. 22. 14:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

már bocs de az uccsó elég gáz... lehetne bennetek annyi hogy megtisztelitek az anyádat azzal h ezt nem elötte ... lehet h észre vette csak gondolta nem éget be titeket vagy ilyesmi... na mind1..

am kérdésre válaszolva , dunaparton este

2009. jún. 22. 14:26
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Itt a szobában az ágyon úgy h a tesóm itt ült a gépnél,játszott,és fülhallgató volt rajta....bár ez nem ujjazás volt hanem szex,és pokróc alatt!
2009. jún. 22. 14:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
14:26 nem vett észre!!!
2009. jún. 22. 15:06
 8/13 anonim ***** válasza:
16%
Örülök neki,hogy lehet olyan buszon utazok,ahová más odage.cizik..undorító. Na ezért utálom a tömegközlekedést, mert az állatként viselkedő, erkölcstelen "gyerekek" nem bírják ki hazáig. Primitív egyedekre jellemző, hogy ott ahol rájuk jön épp..(ok, még Dunapart hagyján, ott azért este,eldugott helyen nem nagyon mászkálnak) de én ott sem csinálnám. A szex(ha normális a párkapcsolat) 2 emberre tartozik, és otthon, nyugodt helyen, ahol mindkét fél maximálisan a párjára tud koncentrálni.
2009. jún. 22. 16:39
 9/13 anonim ***** válasza:
43%
lehet hogy perverznek találjátok de én a volt tanáraim közelében szeretek maszturbálni 9-dikes vagyok tehát az általános iskolai tanáraimra gondolok. pl: évzáró ünnepség mert szeretem ha egy nő ki van öltözve és magassarkúban ott togyot tőlem 20 méterre. és szeretem ha öregebb tanárok vannak a közelben (35-55)
2009. jún. 22. 16:46
 10/13 anonim válasza:
engem a barátom egyszer egy lépcsőház bejáratánál lévő padon ujjazott.kellemes volt és izgi.
2009. jún. 22. 17:59
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!