Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kissé félénk vagyok, de vágyom a szexre egy nővel. Normális ez?
21 éves lány vagyok, 2 éve nagyon jó párkapcsolatban élek. A barátommal nagyon jó a szexuális életünk, imádjuk élvezni egymást. Ami egészséges, és mindkettőnknek jó, azt kipróbáljuk.
Néhány hónapja felvetettem, hogy milyen lenne nekem egy lánnyal. A barátom - természetesen - biztat, hogy nyugodtan, az ő fantáziáját is nagyon megmozgatja, de zavar, hogy néha emiatt kis "Sappho"-nak hív (lezbosz szigetén élő ógörög költőnő...), vagy simán csak mosolyog meg bájolog velem, hogy szeretem a lányokat is...
Ez nem így van, konkrétan egy barátnőmmel próbálnám ki szívesen, mert teljesen felizgatjuk egymás fantáziáját (ő biszex), nagyon szeretném tudni, hogy milyen vele.
Régebben kicsit szédítettük egymást (például simogatjuk egymást, és egyszer egymás előtt masztiztunk, rajtam múlott, hogy csináljuk-e vagy sem), és nagyon feltüzel a tapasztaltsága, meg az érzékisége.
Ugyan akkor félek attól, hogy ezek után és biszexnek minősülnék? Csak afelé az egy lány felé vannak ilyen gondolataim.
Merjem meg tenni? Ugye attól még én nem leszek biszex?

Én eléggé perverz vagyok, már ami a párommal való szexet illeti, de kicsit félek ettől :)
Pedig a párom is biztat... De hát melyik pasinak ne tetszene ez? :)
Szia!
Amit a vágyaid az érzéseid sugallnak és örömet okoz az semmiképpen nem rossz!Teljesen normális dolog.Ha biszexuális vagy az se ijesszen meg mert attól még ugyanolyan értékes maradsz,csak az emberek olyan lököttek hogy nem fogadják el azt ami a számukra nem megszokott,hidd el aki igazán a barátod az el fog fogadni így.Egy a lényeg éld az életed és legyél boldog! Fontos hogy ne korlátozd magad a szexualitásban mindaddig míg magadnak vagy másoknak nem okozol rossz érzést.
Azóta sikerült megvalósítani ezt az álmot?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!