Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még a csiklói orgazmus sem sikerül de miért? Mit kéne csinálnom? Mi lehet a baj?
érzem h naon jó meg minden és a párom tényleg naon jól csinálja meg kérdezgeti h hogyan meg stb. szóval nem ezzel van a baj de érzem h jó de ennyi .
maszturbáláskor sem tudok elmenni csak egyszer sikerült a zuhanyrózsa segítségével :S (de arról inkább leálltam )
szia!25/L ezt nagyon sok tényező befolyásolhatja, Pl: mi óta van sexuális életed, mert nekem is ahogy az elöbi csaj elmondta 1 évembe telt mire megtanultam mi az az orgazmus?Milyen érzés? Hogy kell mozogjak,elengednem magam? meg még ilyenek. De lehetséges hogy az is baj hogy tul feszült vagy és azért nem sikerül. Vagy az is lehet hogy a párodnak tul nagy van vagy éppen tul kicsi! Vagy éppen ha nem régóta sexelsz, még mindig fáj egy picit és azért nem!!!
Próbálj meg kicsit türelmes lenni.
Azt tudom még mondani hogy próbálj meg magadra is figyelni sex közben, maszturbálj többet, próbáljon jobban felizgatni a párod. Gondolkodj el ezeken és majd írj hogy mi volt!
- Elnézést, hogy jutok el az Operába?
- Gyakorlás, sok-sok gyakorlás..
Neked is ugyanezt tudom üzenni. :)
f24
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!