Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idöt szoktatok a szexre fordítani? Mennyi ideig szeretkeztek? Mennyi idösek vagytok és hány évesek?
19/F és 16/L
mi napi szinten és változó időközben. van h 10-20 perc vagy csak simán petting de ha megadjuk a módját neki akkor előfordulhat 2-3 órás menetek is. de minden nap van valami ha másnem csak egyikőnk kényezteti a másikat.
Nálunk ez nagyon változó, van hogy sokáig elhúzzuk a dolgot,máskor meg úgy egymásnak ugrunk,hogy csak kb.15perc az egész.
Egyébként 1,5éve vagyunk együtt, én 21/L a párom 26/F
Hát ez változo!25l/25f
De álltalában egy óra és sajnos két hétben egyszer maxxx kétszer! Kicsit változott a sexuális aktivitása a páromnak a sok anyagi gond, feszültség, meg problémák miatt!De így is azt mondja hogy sexfüggő vagyok!
Nálunk a hétvégék dominálnak, amikor nincs munka és együtt lehetünk nyugodtan, a gyerekek a nagyinál vannak, nem kell mással foglalkoznunk. Ilyenkor nagyon sokáig szeretgetjük egymást, nem is mindig a szex a lényeg, hanem a biztonság a párom karjaiban.
Hétközben inkább csak összebújunk, vagy egy-egy rövidebb menet erejéig szeretkezünk, amikor nagyon nem bírunk magunkkal.
Amikor egyetemre jártunk, voltak úgynevezett '5percesek', amikor ketten voltunk a könyvtárban, a kollégiumban a konyhában, egy üres tanteremben vagy csak az éjszakai buszon az ölébe ültem. Ilyenkor 'csak belém csúszott' és este mindig ott folytattuk, ahol abba maradt.
L/31 F/30
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!