Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melyek azok a pózok ahol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek azok a pózok ahol "garantált" az orgazmus?

Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 10:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
12:06!!! Nálam is tuti!!:) nah meg a lovagló
2009. aug. 10. 12:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
nálam a lovagló,vagy a misszionárius,csak az a baj,hogy mikor már majdnem elmennék,szeretem,ha jó mélyen belém nyomja,de az meg fáj,pedig csak így tudok elélvezni:/
2009. aug. 10. 19:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
próbáld ki,hogy fekszel ő előtted térdel és a nyakába teszed a lábaid.. mi ezt nagyon imádjuk!... és bár orgazmust még nem értem elsajnos :S.. de szerintem elfogom :) .. és,ha elérem az biztos ebbe a pózba lesz mert nagyon közel vagyok hozzá ebben a pózban ..sok sikert;)
2009. aug. 11. 00:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Minden hölgy képes a hüvelyi orgazmusra csak a kisfarkuak találták ki azt hogy nem.

A legtutibb módszer és a legkényelmesebb is ha lány vagy az ha hanyatt fekszel szétteszed a lábad esetleg az egyiket nyujtva hagyod a másikat térdben behajlítva felhúzod kifordítod az belsö cumbodat és az egész csípödet felfelé tolod vagy támasztod alá, a párod pedig teljesen aládfér és meg is tud támaszkodni az ágy szélében vagy egyszerüen térden állva marad vagy feltartja egy kicsit a behajlított térded...

Én egyszer így eljutottam a párommal félig berugva a spriccelös orgazmusig, nagyon különleges élmény volt, és nem gondoltam volna hogy az átlátszó folyadék ami kijön a nöböl az teljesen kefír ízü...

2009. aug. 11. 02:39
 15/15 anonim válasza:
bármilyen pózban elérhető az orgazmus, csak kell egy pasi, aki hajlandó bármit megtenni azért, hogy neked jó legyen... meg persze nyitottnak kell lenni
2011. júl. 21. 00:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!