Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen az állaga a spermának?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az állaga a spermának?

Figyelt kérdés
izgat engem az,hogy a barátom a számba élvezzen.Én ajánlottam fel neki :],mivel a testemre már ment.És tetszik nekem.Viszont a gyomrom nem valami nagy tűrőképességű.Félek,h. nem bírná. :S
2009. jún. 21. 23:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

először nekem is furcsa volt, de meg lehet szokni.

elég nyúlós, és ami elég undorító, hogy vannak benne sűrűbb részek is... hát igen. ami nagyon érdekes, hogy az íze teljesen változó! :)

2009. jún. 21. 23:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mintha egy nagy adag nyálat nyelnél le, kb :D
2009. jún. 21. 23:14
 3/11 A kérdező kommentje:
:S őő..háát majd gyorsan lenyelem :P
2009. jún. 21. 23:20
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

képzelj el egy nagy adag csulát.. xDD

csak sűrűbbet, nyúlósabbat.. és olyan fura sós ízü :)

2009. jún. 21. 23:39
 5/11 anonim ***** válasza:
minden pasié más ízű, nem egy finomság :) nyeld le gyorsan
2009. jún. 22. 00:15
 6/11 A kérdező kommentje:
csula? hát nem tudom arra gondolok-e amire te :D
2009. jún. 22. 00:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Szia! Hát figyelj már párszor én is próbáltam,de nekem nem jött be az íze nagyon rossz,az állaga hát van akinek sűrűbb és van akinek picit folyékonyabb.Az én barátomnak pl folyékonyabb de én nem szeretem,ahogy érzed h meleg keserű ízű vmi folyik a szádba... +O( De hát kikell próbálni és csak úgy tudod meg;)
2009. jún. 22. 00:20
 8/11 anonim ***** válasza:
uhh..azt hiszem ezt a kérdést és válaszokat nem kellett volna végigolvasnom, de kíváncsi voltam :S..de most már rosszul is vagyok, ha rágondolok...XDXDXD
2009. jún. 22. 01:09
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

ha dohányzik a barátod, akkor ne számíts túl sok jóra szerintem. na meg akkor sem jó ha mondjuk épp alkoholt fogyasztott. ezektől keserű ízű. én barátom dohányzik és egyszer kipróbálni elég volt azt hogy a számba élvezett, töbször azóta sem. habár végülis, azt hiszem ez a szájba élvezés már amúgy is kicsit sok volna nekem, úgyhogy nem bánom egyáltalán. egyszer amikor rászántam magam, legfőképp azért mert a kíváncsiság hajtott, hogyha nem is lesz vmi húdejó, de legalább egyszer kipróbálom. de tiszta keserű ízű volt és ez attól van hogy láncdohányos, amit amúgy is ki nem állhatok, habár se a füst se a szaga nem zavar a ciginek, még a fogai is fehérebbek mint általában a többi embernek (ez is egy relytéj számomra hogy hogyan csinálja O_o) amellett hogy egyik cigiről gyújt a másikra, de utálom látni hogy lassan megöli magát. és mondom, a spemája ízében teljesen érezni lehet.

ellenben ha azt akarjátok hogy lehetőleg jó élmény legyen, étkezzen egészségesen, egyen sok gyümölcsöt, és ha ananászlevet iszik attól állítólag tiszta édes lesz a sperma íze - nem tapasztalatból mondom, de sok embertől hallottam már ezt.

2009. jún. 22. 03:41
 10/11 A kérdező kommentje:
értem :] köszönöm
2009. jún. 24. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!