Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, van vibratorotok?
Figyelt kérdés
Ha igen irjatok le legyszi, hogy vettetek, vagy kaptatok, es hogy hany evesek vagytok, es esetleg egyedul vagy a parotokkal hasznaljatok?2009. jún. 21. 22:38
1/19 anonim 

válasza:

Nincs, de ilyen szarokra nem is költenék! Arra a "célra" ott a pasim... És ha egyedül maradnék, akkor sem nyúlnék ilyenekhez...
2/19 anonim 

válasza:

Nincs, de van annál jobb. :D Van barátom neki meg van kukija. :)
3/19 A kérdező kommentje:
koszi lemaradt hogy hany evesek vagytok.... varom a tovabbi valaszokat is
2009. jún. 21. 22:49
4/19 anonim 

válasza:

Van és van vőlegényem is hozzá. Közösen vettük, együtt még nem próbáltuk, magam használom, ő nem tud vele mit kezdeni.
Természetes, hogy a kedvesemmel jobb, de bármilyen megdöbbentő, használom a vibrátort is. Egy egyszerű hasonlatot mondanék: hiába szeretem a házi sütit, meg hiába jobb is, néha azért beugrok a fornettibe is egy adag "műanyag" pogácsáért, mert az is jó.
6/19 anonim 

válasza:

22/L
nekem is an barátom, de már volt róla szó, hogy a közeljövőben vennénk egyet, a magam örömére, de ő meg nézheti...
7/19 anonim 

válasza:

Nincs rá szükségem. Meg pasira sem.
25/L
8/19 anonim 

válasza:

Nekem is van barátom!De 2 éve kaptam a barátnőimtől szülinapomra egy vibrit!22/L
9/19 anonim 

válasza:

van, nővéremtől meg a férjétől kaptam szülinapomra :D
18
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!