Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lovagoltok a párotokon?
Egy ideig jó érzés nekem de utána kezdek fáradni és már remeg és fáj a combom.Ti hogy csináljátok? Élvezitek ?
Úgy jobban tudok mozogni ha szószerint belegugolok és közben a két kezemre támaszkodom ,
MI a helyes technika?segítsetek mert így nem nagyon élvezem,
Nekem ez a kedvencem... Mi úgy szoktunk, hogy vagy a párom mellkasán van a kezem, vagy a feje mellett. Kipróbálhatjátok úgyis, hogy felülsz, nem hajolsz rá és úgy támaszt a tenyerével, úgy elég kényelmes:) Néha ha így felülök, akor a combjára is szoktam támaszkodni. Ha nem működik így, próbáljátok ki, hogy háttal vagy neki ergo fordítva lovagolsz, az is klassz :)
21/L
szerintem nincs helyes technika, ez nem tornagyakorlat :)
ahogy jó neked.amúgy nem értem, hogy hogy lehet elfáradni, nekem sose sikerül :)
próbáld meg így: ráülsz, két lábad mellette két oldalon, a medencéjén ülsz, tehát nem fogod agyon nyomni, nyugi ;)a térded az ágyon, nem kell tartani magad.kapaszkodj meg az ágy támlájában, vagy a falban, kicsit fel is ülhet a barátod, ha nem éred el, olyan félfekvő félülő pozícióba, és így próbálj meg mozogni :)nem kell róla nagyon felemelkedni, csak amennyire a póz engedi, inkább előre-hátra lehet így mozogni, mint le-föl.jó próbálkozást, sok sikert :);)
22l
hm.. köszönöm csajok ,ki fogom tapasztalni,,,,sok sok gyakorlással :)
amúgy ha fordítva lovagolok akkor nekem néha kellemtlen mert ugymond ingerli a végbelemet mert iylenkor a punci hátsó fala kap ingerlést.nem pedig az elülső,,jó tudom ez elég furán hangzik szóval amikor érzem hogy lassan wc-znem kell egy kicsit akkor nem szeretem így csinálni. nálatok szokott iylen lenni?
...nekem közben nem fáj, csak mondjuk a végén, ha nem szállok le időben róla, és pihenünk pár percet ugyanabban a pózban, na akkor viszont rázsibbadok :)XD XD, és nem érzem a lábam, de amúgy nincs gond vele, ja meg mi már utolsó lépésként használjuk amikor már csak percek vannak hátra nekem,( ha neki még nem jó, akkor aztán váltunk másik pózra) :D
(magyarázós voltam)
22l
Na ez az, mivel lovagolni sem tudtok, szal nem tudjátok, hogy igazi lovon milyen mozgásra van szükség a lovagláskor, ez a baj, igaz?
Azt elárulom, hogy nem fel-le kell mozogni (az igazi lovon sem!) Hanem magadat kihúzva, a paci mozgását átvéve, csak az alsótesttel, medencével mozogj, csúszkálj előre-hátra úgy, hogy jól ráülsz szerszámra (pasinál lehet játszani ici pici körzéssel is)
Ettől függetlenül csinálja mindenki úgy, ahogy jó neki, de ezt így mindenképp próbáljátok ki, és szerintem nem is kell olyan sok idő, hogy elélvezzetek, szal nem fogtok kifáradni idő előtt.
én is már vagy 15éve lovagolok és eza mozgás segitett..eddig minden pasim odáig volt h milyen jo vagyok ebbena pozban...
sztem járjatok el lovagolni..nem kell gyakran meg folytatni sem kb 1 hónap mire ráéreznia ritmusra..bár elég rufi h vki csak ezért menne el 1 lovardába..de használni használ..mert nem olyan mozgás mint amit legtöbben szex közben csinálnak félrértik a dolgot...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!