Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! El tudtok élvezni úgy, hogy a lány a kezével elégít ki titeket?
Figyelt kérdés
Vagy csakis orállal illetve normál szexsszel?2009. jún. 21. 21:22
11/13 anonim válasza:
Ütemesen csináld neki.
először lassan utána mikor már feláll kezd el egyre jobban és szenvedélyesen, próbáld meg átéléssel, és használj valami sikosítót.
Figyeld a párod szemét, abból meglátod hogy élvezi-e.
Vagy vedd a melleid közé (mármint ha ez kivitelezhető), az is hatésos lehet.
12/13 anonim válasza:
(jobb kézzel)Én úgy csinálom hogy úgy helyezkedem el hogy szemből nézve a pénisz jobb oldalán vagyok mert így úgy tudom megfogni ahogy a párom szokta saját magának,tehát a 4 ujjad a pénisz hátoldalát öleli körbe a hüvelykujj pedig elől.ÍGy nagyon közelvagyok a páromhoz és közben tudom csókolgatni nyalogatni az arcát dörgölőzni hozzá.KÖzben a kezem dolgozik ,ő is fogdos közben ,nyögjél neki a fülébe suttogj vagy mocskos vagy szép szavakat ,magadhoz is nyúlhastz hoyg felizgasd mégjobban.
13/13 anonim válasza:
Helló! Létezik ilyen! Nekem az elsö barátom sosem ment el ugy,hogy én csináltam neki. Mindig magának fejezte be,mikor már ott volt...elöször azt gondoltam én csinálom szarul,hogy nem engedi,de azóta már volt pár pasi,és ök 'elmentek nekem is'! =)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!