Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az, lehetséges, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az, lehetséges, hogy egy pasinak jobb a lóvagló póz és ugy tovább birja (még ha amugy hamar el is megy)?

Figyelt kérdés

Szóval kiprobáltuk tegnap a párommal a lóvaglóppózt és így sokkal, de sokkal tovább bírta( eddig birta kb 5 percig és nagy meglepetésre, most így birta 45 percig). Lehetséges, hgy azért birta tovább, mert ez a póz jobb számára?

Vagfy minden pasi tovább birja lovagló pózban?

2009. jún. 21. 21:20
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ez mindenkinél máshogy van. ezekszerint a te barátod így tovább bírja így de van sok más póz is ki kell próbálni.
2009. jún. 21. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges, pl én is így vagyok vele.

Ez nálunk azért van így, mert ilyenkor a barátnőm mozog többet, annak az ütemnek megfelelően ami neki jobban megfelel. Ez engem nem stimulál olyan erősen ezért később is megyek el, vagy amikor ő irányít akkor egyáltalán nem, de ez nem gond :) Utána úgy is sor kerül rám is.

2009. jún. 21. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarom leírni az egész Káma Sutrát, de a behatolás szöge nagyban meghatározza az aktus időtartamát. A misszonárius pózban a pénisz alsó fele (legérzékenyebb) erősebben dörzsölődik, ezért tart rövidebb ideig. Lovagló póznál pont ellenkező a hatás. Ha szemből történik és a lány hátradől kissé, akkor én napokig is bírnám. :-D
2009. jún. 21. 21:59
 4/7 anonim válasza:
Lehet hogy csak kiverte előtte:D énis azt szoktam különben nagyon hamar elmennék:S
2009. jún. 22. 20:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem verte ki elötte, és ez 100%ig biztos vagyok benne, mert egész nap velem volt. Egész nap dolgoztunk, pakoltunk stb. nem akkarok minden egyes teendönket leírni. Az a lényeg, hogy biztos hogy elötte nem verte ki.
2009. jún. 22. 21:06
 6/7 anonim ***** válasza:
énis sokkal tovább bírom lovaglóba. de sztem inkább azér van ez mert akkor főleg te mozogsz és nem annyira ingerlődik a pénisz. ha ő van felül meg vagy hátulról úgy meg neki kell löknie. na midn1 nemtom a fiziológiáját de a lényeg hogy tovább bírja.:D
2009. okt. 17. 15:51
 7/7 anonim ***** válasza:
nálam is igy van, ha alul vagyok, órákig bírom. mert nem olyan ütemben csináljuk, mint ahogy nekem kell ahhoz, hogy elmenjek. ettől még jó, csak nem megyek el.
2009. okt. 17. 16:33

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!