Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e köztetek olyan, aki bevett valakit harmadiknak? Megbántátok-e, vagy épp ellenkezöleg feldobta a kapcsolatotokat?
Figyelt kérdés
Már régóta téma köztünk ez,és jó lenne feldobni a kapcsolatot.De hát nemtudom...! Haverokat soha nem vonánk be,de a neten próbálok keresni ápolt igényes fiatalokat,de hát szörnyü a felhozatal.Esetleg tudtok valami oldalt is ajánlani? Akinek van ebben tapasztalata,az írjon.Egyébként én 21 vagyok,a barátnöm 17.2009. jún. 21. 21:11
1/2 anonim válasza:
Szia!Én 17 évesen mentem bele a barátom kedvéért(az egyik haverjával),de én nem élveztem,mert nem érdekelt a fiú és így nem tudtam ellazulni,de a barátom élvezte(de csók nem volt a másik fiúval)
De ez szerintem egyén függő.Most bele mennék egy lányos dologba,de csak akkor ha lezbi(hogy tuti ne legyen megcsalás).
Ígényeset nem tudom, hol találsz,de azt tudom, hogy régebben a mostani barátom volt fizetős lánynál aki a saját lakásában fogadta, szerintem a neten találsz ilyen fazonokat.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia!Hogy érted?Úgy hogy lezbi csajjal lennél,de csak veled foglalkozzon? Meg aztán miért mentél bele olyan dologba amit nem élvezel? Ha szeretett a barátod akkor ilyet nem várhatna el töled.
2009. jún. 24. 20:49
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!