Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Orál közben elaludtam, gáz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orál közben elaludtam, gáz?

Figyelt kérdés
a barátnőm épp csinálta,mikor elaludtam,és mire felébredtem,a barátnőmnek nyoma sem volt:S
2009. jún. 21. 20:43
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
100%
ez tényleg nagyon gáz :D asszem ha én bealudnék, bnőm leshetném hogy mikor lesz hajlandó újra az orális szexre :) de nemtudom elképzelni hogy sikerült összehoznod :D annyira fáradt voltál vagy annyira rossz volt a technikája? :P
2009. jún. 21. 21:34
 22/56 anonim ***** válasza:
96%
Bocsi, de percek óta hangosan röhögök:D
2009. jún. 21. 21:44
 23/56 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon gáz. Ha az én pasim aludna be áhhh, biztos hogy egy jó darabig nem csinálnám. De ilyen még nem fordult elő sohasem. Ennyire rosszul csinálta a barátnőd?

18/L

2009. jún. 21. 22:07
 24/56 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég tömény így este:D Figyelj mondd meg neki h fáradt voltál (még ha szarul csinálta akkor se mondd neki) és valamivel kedveskedj neki, főleg ha akar még látni! Én a helyedben nagyon púderoznék, hogy újra minden oké legyen!
2009. jún. 21. 22:21
 25/56 anonim ***** válasza:
94%

Hát ha szeret, akkor maximum egy ideig duzzog. Mond meg neki, hogy nagyon jól csinálja, csak iszonyatosan fáradt voltál. Mond, hogy bárhogyan kiengesztelnéd. Amúgy velem is előfordult, hogy amikor a barátom csinálta elaludtam :D. De csak egyszer, de akkor nagyon részeg voltam. Később jót röhögtünk rajta mind a ketten. Nyugi, nem lesz baj, majd megbékél. Szerintem túlzás lenne ha ezért elhagyna. Akárkivel előfordulhatott volna.

L/17

2009. jún. 22. 09:43
 26/56 anonim ***** válasza:
88%

Biztos k_rva nagy buli volt:D

Király vagy;)

2009. jún. 23. 23:12
 27/56 anonim ***** válasza:
100%

Szent Isten!!!...

Sajnálom a kiscsajt, nekem biztosan nagyon rosszul esne.

2009. jún. 25. 22:24
 28/56 anonim ***** válasza:
96%

OMG :O Nekem egy jó időre elmenne az oráltól a kedvem, ha az én pasim bealudna közbe. Ilyenről még nem hallottam, de akkor, ilyen is van pár egyednél. :D

L, 18

2009. júl. 16. 18:36
 29/56 anonim ***** válasza:
100%

Háááát...... én már attól éber vagyok, ha csak simogatja nekem a barátnőm, + még orális kielégítés mellett eleve annyira áll nekem, hogy nem tudok úgy tenni, mint ha minden rendben van, és természetes testhelyzetben vagyok egy álló szerszámmal :D

Ráadásul a szívverésem is emelkedik...

GRATULÁLOK ÖCSÉM!

A csajt buktad, tuti!

Egyébként meg úgy ahogyan hagyott, lógó fütyivel aludtál letolt gatyával az ágyon? xD

2009. júl. 16. 18:39
 30/56 anonim ***** válasza:
93%
Én jó ideig durciznék a helyében...ha egyáltalán csinálnám még neked. Mindenképp győzd meg hogy nem ő csinálta rosszul, mert elmehet tőle az önbizalma rendesen. Nekem tuti elmenne.
2009. júl. 16. 18:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!