Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orál közben elaludtam, gáz?
Szerintem nagyon gáz. Ha az én pasim aludna be áhhh, biztos hogy egy jó darabig nem csinálnám. De ilyen még nem fordult elő sohasem. Ennyire rosszul csinálta a barátnőd?
18/L
Hát ha szeret, akkor maximum egy ideig duzzog. Mond meg neki, hogy nagyon jól csinálja, csak iszonyatosan fáradt voltál. Mond, hogy bárhogyan kiengesztelnéd. Amúgy velem is előfordult, hogy amikor a barátom csinálta elaludtam :D. De csak egyszer, de akkor nagyon részeg voltam. Később jót röhögtünk rajta mind a ketten. Nyugi, nem lesz baj, majd megbékél. Szerintem túlzás lenne ha ezért elhagyna. Akárkivel előfordulhatott volna.
L/17
Biztos k_rva nagy buli volt:D
Király vagy;)
Szent Isten!!!...
Sajnálom a kiscsajt, nekem biztosan nagyon rosszul esne.
OMG :O Nekem egy jó időre elmenne az oráltól a kedvem, ha az én pasim bealudna közbe. Ilyenről még nem hallottam, de akkor, ilyen is van pár egyednél. :D
L, 18
Háááát...... én már attól éber vagyok, ha csak simogatja nekem a barátnőm, + még orális kielégítés mellett eleve annyira áll nekem, hogy nem tudok úgy tenni, mint ha minden rendben van, és természetes testhelyzetben vagyok egy álló szerszámmal :D
Ráadásul a szívverésem is emelkedik...
GRATULÁLOK ÖCSÉM!
A csajt buktad, tuti!
Egyébként meg úgy ahogyan hagyott, lógó fütyivel aludtál letolt gatyával az ágyon? xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!