Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Már nem vagyok annyira beválla...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem vagyok annyira bevállalós?

Figyelt kérdés
A barátommal 8 hónapja vagyunk együtt, mindent megosztottunk egymással ,és többek között azt is ,h mien extrém helyeken szeretkeztünk! Én elmeséltem neki ,h volt már itt-ott, de az régebben volt akkor más volt a felfogásom is ,és sok mindenben megváltoztam. Ő neki nem volt extrémebb hely, és szeretné velem kiélni magát ,h ahol megkívánjuk egymást ott. De én viszont már folyton ellenzem ezt ,félek h lebukunk és beszéltünk erről ,mondta h őt pont ez izgatja! Mert azt mondja ha valaki meg is látna ,mi úgyse találkoznánk vele többet !:)Nagyon szeretem ő is engem, és szeretne velem mindent kipróbálni , és én is csak annyira cikinek érezném ,ha lebuknánk !:D Megpróbáljam vele?
2009. jún. 21. 19:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Próbáld ki vele!!:)

Gondolj bele:ha lebuknátok...ki érezné magát kellemetlenebbül???

Az,aki meglátott!!:D

Azt sem tudná,merre szaladjon:D

Amúgy ebben pont az az izgi,hogy vajon meglátnak-e??!!

2009. jún. 21. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:
ígyvan! Az a lényeg szeretitek egymást a többivel meg nemkell foglalkozni =) érezze az kellemetlenül magát aki meglát :D
2009. júl. 24. 11:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Próbáld ki. Mi is kipróbáltuk, nem is egyszer. Egyszer jöttek arra kirándulók, de elbújtunk és az életben nem láttuk őket többé. Mi is kaptunk már rajta valakiket. De jót röhögtünk. Ez úgy volt, hogy kirándultunk egy kilátóhoz, és furcsa hangokat hallottunk, ahogy közeledtünk. Aztán megláttuk, hogy ott dugnak a kilátón. Megvártuk lejjebb amíg végeznek, mert nem akartuk nekik elrontani, aztán utána leültek egy padra. És meghallottuk, amikor a csaj azt mondta a barátjának: "Pont jókor hagytuk abba." És akkor tört ki belőlem a röhögés.Pár napig nevettünk rajtuk a barátommal, de azóta elő se jött, szóval nem nagy baj ha lebuktok. Annyira meg senki nem szemét, hogy rendőrt hívna. Szóval nyugodtan, ha lebuktok sincs semmi.
2009. júl. 24. 12:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Az előzőkkel értek egyet, de érthető..

Az én barátnőm se volt hajlandó egy csomó ideig sehol se csinálni csak az ágyban, aztán megbeszéltem vele a dolgot h nem bánnám ha esetleg bárhol máshol ahol rám jön a kangörcs alkossunk..:P

Igaz nem sok helyen csináltuk de legalább már nem csak otthon!!;)

2009. júl. 24. 13:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem írom le a véleményemet az ilyen extrém dolgokról, mert azt tapasztaltam, hogy itt az őszinteségért lepontozás jár.

Csak és kizárólag olyan dolgokba menj bele, amiben 100%-ig biztos vagy, hogy csinálni akarod!

2009. júl. 24. 18:51

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!