Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel análisan is szoktunk sexelni, de elfogyott a sikositó. Házilag mivel lehet helyettesiteni?
Figyelt kérdés
Testápoló vagy valami más???2009. jún. 21. 14:56
1/14 anonim válasza:
szerintem tusfürfö vagy disznózsir is jo
2/14 anonim válasza:
Nyál, babaolaj.
Személy szerint én azt javasolnám, hogy bírjátok ki valahogy anális szex nélkül, amíg nem vesztek síkosítót.
3/14 anonim válasza:
Análishoz óvszert "kell", vagy is ajánlott használni a fertőzések miatt, és ha óvszert használtok, akkor max víz alapú testápolót, semmiféleképpen ne olajat, vagy alkohol tartalmú dolgokat. Én is kibírnám amíg nem vesztek síkosítót, hisz ezek nem erre lettek kitalálva, és bármilyen reakciót kiválthatnak, csíphet stb.
4/14 anonim válasza:
Ha a testápoló extra száraz bőrre való, akkor lehet, hogy megfelel. Ha nem megy, akkor abba hagyjátok. De szerintem menni fog, mert úgy gondolom nem egyszer csináljátok így...
Babaolaj, vagy másféle masszázsolaj simán használható még szerintem is.
5/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nem birunk magunkal ugyhogy jo lenne valami. óvszert mindig használunk.
2009. jún. 21. 15:02
6/14 anonim válasza:
Ha óvszert használtok, akkor felejtsétek el az olajat, testápolót. Inkább menjetek el a teckóba síkosítót venni :))
7/14 anonim válasza:
vazelin.
egyébként mért olyan nehéz elmenni és venni egy síkosítót?
8/14 anonim válasza:
Gondolom még fiatalok, és anyuci nem adta még oda a következő havi zsebpénzt. DE szerintem várjátok ki, már csak 10 nap, és hó eleje lesz. Addig mindenki kibírja popsiszex nélkül...
9/14 anonim válasza:
Szolidaritásból senki se popószexeljen, amíg ők nem vesznek síkosítót!! :D
10/14 anonim válasza:
Úgy vélem, hogy itt tényleg arról lehetett szó, hogy fiatalok, azaz kiskorúak, és ők bizony még nem kaphatnak síkosítót (a tavalyi rendelet alapján), tehát míg valaki nem vesz nekik akkor addig nem lesz. Szóval akkor egy jó idejig nem csinálhatja senki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!