Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, volt már egyéjszakás kalandotok (natúr dugás) egy hétvégi szórakozó helyen?
Figyelt kérdés
És azt, azonbelül hol és hogyan bonyolítottátok le?2009. jún. 21. 12:54
1/13 A kérdező kommentje:
Istenem, de prűdek vagytok.
2009. jún. 21. 13:10
2/13 anonim 

válasza:

Volt már...egyszer, egy klubban, a mosdóban, egyszer pedig egy házibuliban vmi szobában:) és nem bántam meg(jó nem vagyok rá büszke sem), és nem vagyok k**va ...de szerintem mindent ki kell próbálni, ha jó akkor meg többször.XD
L/19
3/13 A kérdező kommentje:
igen, a klasszikus budi
egyébként osztom a véleményed
2009. jún. 21. 13:43
4/13 anonim 

válasza:

Nem kell mentegetőzni...imádom azokat a lányokat akik ilyen vagányak és bevállalósak. Sokkal többre tatom őket mint a hülye szűzribancokat, akiknek nagy a szája, de még egy csóktol is megbotránkoznak. Hajrá csajok, szex mindenhol mindenkivel :D
5/13 anonim 

válasza:

Igen, volt már. Szórakozóhely mosdója, szórakozóhely parkolója... Volt egy pár :D Jó volt, élveztem, a srác is élvezte. Az ilyenek szerintem kellenek.
6/13 A kérdező kommentje:
Immádom az ilyen csajokat, hát hogyne kéne már?
- a srácok negy része az ilyen bevállalós puncikra bukik.
2009. jún. 21. 14:04
7/13 anonim 

válasza:

a srácok nagy része lehet h erre bukik, de feleségnek is bevállalná? nem hiszem.
8/13 anonim 

válasza:

de be ám, és még Ady is megmondta:
"Mit bánom én ha utcasarok rongya,
De kísérjen el a síromba."
9/13 anonim 

válasza:

Akkor Ady is jó nagy f@sz lehetett ha ilymondott.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!