Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudok elélvezni, miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok elélvezni, miért van ez? Van olyan, hogy magamnak csinálom, és az se jó, néha már órákig csinálom, és semmi.

Figyelt kérdés
Viszont nagyon fel tudok izgulni,szinte már állandóan kívánom a szexet. Mostanába remeg a lábam,mikor a barátommal vagyok,ez jelent valamit? Akkor már közel vagyok?
2009. jún. 21. 12:05
 1/2 anonim válasza:
A nő fizikai elélvezésének relytelmei c videót ajánlanám figyelmedve. Mindent megtalálsz benne, amire szükséged van. Barátodat kell majd tanítani picit, ill. együtt próbálgatni a dolgokat. Anatómiai alapoktól kezdve prímán elmagyarázza, hogyan hozható a női test olyan állapotba, ahonnan a lehető legnagyobb orgazmust elérheti. Ingyen is letöltheted: ***** :) Véletlen találtam rá, de meglepődtem hogy voltak benne dolgok ami még nekem is új volt, csak ajánlani tudnám mindenkinek! :D Majd számolj be a helyzet alakulásáról! ;)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. jún. 21. 12:54
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
a nők orgazmusért felelős idegpályái 18 éves korig alakulnak ki teljesen, vagyis ha elmultál 18, akkor az azt jelenti, hogy vagy veled van a baj, vagy a barátodnak kicsi a dákoja, de ennek pszihológiai oka is lehetséges, ez pedig elfolytott emlék vagy elfeledett és a tudatalattiban létező, de elnyomott trauma következménye! válassz mejik szimpatikus !
2009. jún. 21. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!